Σασμός: «Εγώ σκότωσα τον Στεφανή Σταματάκη» - Ομολογία "σεισμός"

Οι σημερινές 30/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: «Εγώ σκότωσα τον Στεφανή Σταματάκη» - Ομολογία

Σοκάρουν οι σημερινές 30/3 εξελίξεις του Σασμού, αφού ένας άνδρας πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και αποκαλύπτει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη. Το σχέδιο του Μανόλη να πει όλη την αλήθεια ανατρέπεται, ενώ η Βασιλική θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν αποκαλυφθεί το σκοτεινό παρελθόν του άνδρα της.

Οι 30/3 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 117

Ο Μανόλης επιστρέφει στο χωριό, αποφασισμένος να καταγγείλει τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή. Στην απόφασή του αυτή, θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο. Ο Σταύρος έρχεται σε σύγκρουση με τον Βαγγέλη για τα χρέη του.

Εκείνος, μην βλέποντας άλλη λύση, ετοιμάζεται να προβεί σε μία κίνηση απελπισίας. Μια αιματηρή συμπλοκή στην Κρήτη θα ανατρέψει τα δεδομένα για τον Γεράσιμο. Παράλληλα, ο Άγγελος αποφασίζει να διεκδικήσει τη μητρική του περιουσία προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της Καλλιόπης.

Ο Μαθιός και η Βασιλική φεύγουν εκδρομή, ζώντας για πρώτη φορά ανέμελες στιγμές ευτυχίας. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης μεταβαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να ομολογήσει τα πάντα στον Φραγκιαδάκη. Μία απρόσμενη ομολογία, ωστόσο, θα φέρει τα πάνω κάτω, και θα ανακατέψει την τράπουλα από την αρχή.

Το παιδί της Αργυρώς και του Αστέρη αργοπεθαίνει

Μην χάσετε το super αποκλειστικό του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή, για τον Σασμό! Μεγάλες ανατροπές, έντονες συγκινήσεις και εξελίξεις που κόβουν την ανάσα μάς περιμένουν στην αγαπημένη σας σειρά. Πολλά έχουν ακόμα να δουν τα μάτια μας, όπως την αθώωση του Αστέρη, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο Αστέρης θα μάθει ότι έχει παιδί και κυρίως πώς πλησιάζουμε στο να γίνει ο μεγάλος «σασμός»!

Όπως θα δούμε σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα, η Αργυρώ θα αποκαλύψει στον Σταύρο την εγκυμοσύνη της. Η Αργυρώ θα φέρει στον κόσμο ένα αγοράκι, τον Πέτρο, και την επόμενη μέρα στη σειρά θα γίνει ένα χρονικό άλμα ενάμιση χρόνο μετά (δείτε και το σημερινό επεισόδιο της σειράς).

Ο Αστέρης αθωώνεται και η Αργυρώ παλεύει ανάμεσα στον πόνο γιατί θεωρεί ότι δεν δικαιώθηκε ο θάνατος του αδελφού της, αλλά και την ικανοποίηση ότι ο άνθρωπος που είχε ερωτευτεί δεν ήταν φονιάς. Αυτό το τελευταίο ισορροπεί με έναν τρόπο τις μετέπειτα κινήσεις της. Πώς όμως ο Αστέρης θα μάθει ότι έχει ένα παιδί; Τι ρόλο θα παίξει ο Αντώνης, ο Σταύρος και η Μαρίνα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δρόμος για τον «σασμό» ανοίγει, αλλά είναι δύσκολος. Η Αργυρώ διαπιστώνει κάποια στιγμή ότι ο μικρός της γιος έχει κάποια προβλήματα υγείας. Η κοπέλα, που έχει γυρίσει μαζί με τον Σταύρο αλλά και τη Μαρίνα στα Γιάννενα, αρχίζει να ψάχνει το θέμα με την υγεία του μικρού. Τα πράγματα όμως δεν είναι καλά, διότι το παιδί πάσχει από κάτι σοβαρό. Η αγωνία όλων για να σώσουν το παιδί συνεχώς μεγαλώνει, ενώ το μωρό της θα χάσει η Θοδώρα.

Ολα αυτά φυσικά τα προβλήματα, τα πάρε-δώσε με τα νοσοκομεία και τον αγώνα που κάνουν στα Γιάννενα τα γνωρίζει ο Αντώνης, ο οποίος βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Μαρίνας, της συμπαραστέκεται και επικοινωνεί συνέχεια μαζί της. Φυσικά ο Αντώνης ξέρει την αλήθεια ότι ο μικρός Πέτρος είναι γιος του Αστέρη. Μέσα σ’ αυτόν τον αγώνα για να σώσουν το παιδί από βέβαιο θάνατο, οι γιατροί μιλούν για μεταμόσχευση. Οτι ο μικρός μπορεί να σωθεί, αρκεί να βρεθεί κάποιος δότης.

Σασμός Αστέρης Αργυρώ παιδί

Χωρίς καμία σκέψη η Αργυρώ τρέχει πρώτη να κάνει τις σχετικές εξετάσεις. Ομως τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Η Αργυρώ δεν μπορεί να σώσει το παιδί της. Οι προσπάθειες όμως συνεχίζονται και σειρά έχει η Μαρίνα, που σαν γιαγιά του παιδιού μπορεί να είναι συμβατή. Οι μέρες περνούν ανάμεσα σε θλίψη και αισιοδοξία. Μια αισιοδοξία που δεν αργεί κι αυτή να σβήσει. Η Μαρίνα δεν είναι συμβατή και αυτή η τελευταία ελπίδα σβήνει. Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη απελπισμένη κι εκείνος από τη δική του πλευρά κάνει το σωστό. Το παιδί έχει πατέρα κι αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να το σώσει. Ετσι ο Αστέρης μαθαίνει ότι έχει γιο.

Πέφτει από τα σύννεφα, κλαίει, αλλά μέσα του καταλαβαίνει και συγχωρεί την Αργυρώ που του το έκρυψε. Την αγαπάει τόσο που δεν μπορεί να της χαλάσει την ευτυχία. Ο Αστέρης σώζει τον γιο του. Δεν ξέρουμε αν η σειρά θα πάει και δεύτερη σεζόν, όπως είχε ακουστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί καμία επίσημη απόφαση και πολύ πιθανόν να δούμε τη σειρά να ολοκληρώνεται φέτος. Ειδικά αν τηρηθούν κάποια βασικά σημεία από τον γενικό κορμό του βιβλίου, ο «σασμός» δεν θα αργήσει να έρθει.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο ομότιτλο βιβλίου του Σπύρου Πετρουλάκη υπάρχει η συγκεκριμένη εξέλιξη που οδηγεί στον «σασμό», με τη διαφορά ότι το πρόβλημα υγείας ήταν της Αργυρώς!