Άγιος Παΐσιος: Ο Αρσένιος επιστρέφει από το στρατό και φεύγει για το 'Αγιον Όρος

Μην χάσετε την καθηλωτική συνέχεια την Πέμπτη 31/3!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγιος Παΐσιος: Ο Αρσένιος επιστρέφει από το στρατό και φεύγει για το 'Αγιον Όρος

Άλλο ένα επεισόδιο με τη διθυραμβική ερμηνεία του Προκόπη Αγαθοκλέους, πρόκειται να παρακολουθήσουμε και αυτή την Πέμπτη 31/3 στην σειρά που έχει αγαπήσει το κοινό, Άγιος Παΐσιος από τα Φάρασα στον Ουρανό.

Όπως σε κάθε επεισόδιο, έτσι μετά και από αυτό, περιμένουμε να δούμε τους χρήστες του Twitter να σχολιάζουν λεπτό προς λεπτό τις σκηνές αλλά και να αποθεώνουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς.

Όσα θα δούμε την Πέμπτη 30/3 στον Άγιο Παΐσιο

Ο Αρσένιος, με μεγάλο κίνδυνο της ζωής του, σώζει έναν συστρατιώτη του που πληγώθηκε στη μάχη. Όλοι θαυμάζουν το θάρρος του και προσπαθούν να καταλάβουν πώς δεν χτυπήθηκε από τα πυρά που δέχτηκε στην προσπάθειά του να μεταφέρει τον πληγωμένο στρατιώτη. Η Ευλογία δέχεται μια μεγάλη έκπληξη. Ο Αρσένιος επιστρέφει στο σπίτι και της λέει ότι απολύθηκε από τον στρατό.

Η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ, διότι της ανακοινώνει ότι θα φύγει για το Άγιον Όρος. Τον παρακαλεί να μείνει για λίγο, αλλά ο Αρσένιος φεύγει την επόμενη ημέρα. Η συγκίνησή του είναι μεγάλη όταν μπαίνει στο περιβόλι της Παναγίας. Καταφεύγει στον πατέρα Κύριλλο, έναν σπουδαίο πνευματικό, ο οποίος του δίνει τις πρώτες συμβουλές για τον μοναχισμό. Λίγο καιρό μετά, δέχεται γράμμα από τον πατέρα του, που του ζητά να επιστρέψει αμέσως για να τον βοηθήσει στα χωράφια και να φτιάξουν την προίκα της μικρής του αδελφής, της Χριστίνας. Ο Αρσένιος βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Καταφεύγει και πάλι στον πατέρα Κύριλλο και ζητάει τη συμβουλή του.

Η Χριστίνα Παυλίδου αποκαλύπτει για το ρόλο της στη σειρά

Είναι πλέον γεγονός πως οι Πέμπτες είναι καθιερωμένες στην ιστορική σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος η οποία έχει καθηλώσει μικρούς και μεγάλους, με τις ερμηνείες των ηθοποιών αλλά και με την πλοκή που όσο πάει γίνεται και πιο συγκλονιστική.

Η Χριστίνα Παυλίδου, μία εκ των πρωταγωνιστών, βρέθηκε καλεσμένη στο MEGA Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 24/3 και μίλησε για τον ρόλο της, τη μητέρα δηλαδή του Αγίου. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν ένας πολύ δύσκολος ρόλος, ενώ είχε αμφιβολίες για το αν θα ανταπεξέλθει τελικά ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι όλοι στην οικογένειά της έχουν “το μικρόβιο της υποκριτικής”, αφού τόσο η μητέρα της όσο και ο θείος της ήταν ηθοποιοί. Έτσι, μεγάλωσαν στο θέατρο, με αποτέλεσμα εκείνη και οι αδερφές της να ασχοληθούν με τον χώρο. Μάλιστα μία από τις 4 κόρες της είναι ηθοποιός, ενώ η πιο μικρή έχει κι εκείνη μία κλίση προς την υποκριτική, αφού μάλιστα υποδυόταν και στον «Άγιο Παΐσιο» την Αμαλία.

Η Χριστίνα Παυλίδου αποκάλυψε ότι όσο μπορούσε βοηθούσε τον σύζυγό της στις έρευνες για τον Άγιο Παΐσιο, ο οποίος είχε αναλάβει το σενάριο της σειράς. Όταν μάλιστα της ζήτησε να υποδυθεί τη μητέρα του Αγίου, δεν έκρυψε ότι την έπιασε μία αγωνία.

«Ήταν πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχω κάνει μέχρι τώρα, πέραν του γεγονότος ότι θα ενσάρκωνα ένα υπαρκτό πρόσωπο και μία γυναίκα μίας άλλης εποχής, με ένα άλλο ήθος. Κουβαλάει κάτι διαφορετικό από μία σύγχρονη γυναίκα», εξήγησε.