Σκοτεινή θάλασσα: Ο Ζήσης απαιτεί να μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του Μιχάλη

Καταιγισμός εξελίξεων την Τρίτη 5/4

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σκοτεινή θάλασσα: Ο Ζήσης απαιτεί να μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του Μιχάλη

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις και τα μυστήρια γύρω από τη δραματική σειρά του Mega, Σκοτεινή Θάλασσα, καθώς ένας φόνος έχει φέρει τα πάνω κάτω και οι ήρωες προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της ιστορίας και να βρουν τον ένοχο. Θα μάθει τελικά ο Ζήσης ποιος ευθύνεται πραγματικά για το θάνατο του Μιχάλη; Η συγκλονιστική συνέχεια την Τρίτη 5/4...

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο της Σκοτεινής Θάλασσας

Επεισόδιο 25: Ο Σάββας θυμάται μια συνάντησή του με τον Μιχάλη, για την οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν. Ο Χρήστος ψάχνει επίμονα τον Γιάννη και καταλήγει να χτυπάει την πόρτα του σπιτιού του. Εκεί γνωρίζει μια γειτόνισσα, που του αφήνει νύξεις για τη στενή σχέση του Γιάννη με τον Ηρακλή. Η Σμαρώ αποφασίζει να αφήσει το θέμα της πιθανής ανθρωποκτονίας του Μιχάλη να διαρρεύσει, προκειμένου να προκαλέσει αντιδράσεις.

Λίγο αργότερα, ο Τζώρτζης εμφανίζεται στο τμήμα και καταθέτει ότι υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης του Σάββα με τον Μιχάλη μια μέρα πριν ο τελευταίος βρεθεί νεκρός. Ο Ζήσης βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς ο Βλάσης τον υποχρεώνει να αναλάβει τη μεταφορά ενός παράνομου φορτίου με το καΐκι. Όταν το συζητά με τον Νίκο, συνειδητοποιεί ότι το καΐκι της οικογένειας έχει χρησιμοποιηθεί ξανά για αντίστοιχες δουλειές. Ο Ζήσης βρίσκει τον Σάββα και του επιτίθεται, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.

Η ηθοποιός της σειράς Ταμίλα Κουλίεβα αποκαλύπτει το λόγο που χώρισε

Η εξαίρετη Ταμίλα Κουλίεβα, την οποία απολαμβάνουμε αυτή τη σεζόν στη δραματική σειρά του Mega "Σκοτεινή Θάλασσα" μίλησε στο ΕΓΩ και στον Θάνο Ξάνθο για τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη, τη συνεργασία τους αλλά και το γιό που έχουν αποκτήσει μαζί. (δείτε εδώ τις δηλώσεις της ηθοποιού για το γιο της)

Τι και αν χώρισαν, τους συνδέουν πολλά παραπάνω πράγματα όπως ανέφερε η ίδια. Αυτή τη χρονιά το πρώην ζευγάρι είναι μαζί και στη δουλειά. Ο πρώην σύζυγός της είναι σκηνοθέτης στην ταινία της Σμύρνης αλλά και στη «Σκοτεινή Θάλασσα».

"Η συνεργασία είναι άκρως δημιουργική και απενοχοποιημένη από την προσωπική σχέση που είχαμε. Τελείωσε η ερωτική μας σχέση και το έχουμε ξεπεράσει αυτό. Εκείνο που έχει μείνει είναι μία ουσιαστική φιλία, αγάπη, σεβασμός και εκτίμηση. Απολαμβάνω αυτή τη συνεργασία. Υπάρχει σχέση σε βάθος χρόνου και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Επίσης το πιο σημαντικό που μας ενώνει, είναι ο γιος μας." δήλωσε η ταλαντούχα ηθοποιός.

Η Ταμίλα Κουλιέβα στην