Ταμίλα Κουλίεβα: «Παραμένει πολύ αυστηρός κριτής» - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον γιο της

«Υπολογίζω και σέβομαι πάρα πολύ τη δική του άποψη»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ταμίλα Κουλίεβα: «Παραμένει πολύ αυστηρός κριτής» - Η αποκάλυψη για την σχέση της με τον γιο της

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (22/12) η Ταμίλα Κουλίεβα. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον γιο της αλλά και στο πόσο εύκολο ήταν για μια γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί σε μια ξένη χώρα.

Οι δηλώσεις της Κουλίεβα για τον γιο της

«Ο Στέφανος με βοήθησε πάρα πολύ σε αυτή τη διαδρομή γιατί μάθαινα μαζί του. Τραγουδούσα μαζί του τα ελληνικά τραγούδια και σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου είναι σαν να έχω μεγαλώσει μαζί του.Παραμένει πάρα πολύ αυστηρός κριτής μαζί μου και εγώ το χαίρομαι πάρα πολύ αυτό και το αναζητάω γιατί ξέρω ότι θα μου πει πάντα την αλήθεια.

Υπολογίζω και σέβομαι πάρα πολύ τη δική του άποψη, θα ρωτήσω τη γνώμη του και για τη δουλειά του, αν πιστεύει ότι πρέπει ή όχι να κάνω κάτι. Τον έχω ανάγκη», κατέληξε η ηθοποιός, η οποία πριν λίγο καιρό μίλησε και για τις καταγγελίες.

«Ο Γιώργος Κιμούλης θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και απόλυτος»

Η Ταμίλα Κουλίεβα βρέθηκε καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται και αναφέρθηκε φυσικά στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Η γνωστή και σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι πέρασε κορωνοϊό όσο βρισκόταν στην Μόσχα, αλλά με ελαφρά συμπτώματα.

Η Ταμίλα Κουλίεβα είπε αρχικά: “Πέρασα τον κορωνοϊό στη Μόσχα. Το πέρασα ελαφριά. Έκανα το τεστ για να έρθω εδώ και βγήκα θετική. Ήμουν τυχερή που ήμουν εκεί. Είχα δωρεάν γιατρό στο σπίτι. Και αν χειροτέρευα με περίμενε μονάδα ιατρική”.

Η Ταμίλα Κουλίεβα με αφορμή τον Στάθη Λιβαθινό αλλά και όσα κατήγγειλε για εκείνον ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, αναφέρθηκε στη Ρώσικη σχολή και δήλωσε ότι η Ρώσικη σχολή δεν διδάσκει αυτού του είδους συμπεριφορές.

“Κάποιοι ηθοποιοί δεν μπορούν να διαχειριστούν τη δική τους εξουσία. Ο Γιώργος Κιμούλης θεωρείται δύσκολος συνεργάτης, απαιτητικός και πολλές φορές απόλυτος. Έχω βιώσει κακή συμπεριφορά από γυναίκα αλλά μπόρεσα να το διαχειριστώ" είπε χαρακτηριστικά η Ταμίλα Κουλίεβα.

Ταμίλα Κουλίεβα για Γιώργο Κιμούλη