Σασμός: Αποκλειστικές φωτογραφίες - Διάλογοι και σκηνές από τη δίκη του Αστέρη

Καρέ καρέ όλα όσα θα συμβούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Αποκλειστικές φωτογραφίες - Διάλογοι και σκηνές από τη δίκη του Αστέρη

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή!!!Η ώρα της δίκης του Αστέρη στον Σασμό πλησιάζει και τα δύο στρατόπεδα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων οργανώνονται. Την ίδια στιγμή η Στέλλα (η οποία θα βρει νέο σύντροφο) αποφασίζει να συμμαχήσει με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, καθώς μόνο σ΄αυτήν την κατάθεση μπορεί να πιαστεί μόνο: “Σε παρακαλώ κάνε ό,τι μπορείς και γρήγορα, δεν έχουμε χρόνο. Μόνο έτσι μπορεί να σωθεί ο Αστέρης” του λέει.

Από τις Μαρία Μεταξητινού και Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Στο μεταξύ ο Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, και προσπαθούν να τους δώσουν κουράγιο: “Το ξέρω είναι δύσκολο, όμως πρέπει να φανείς δυνατή” λέει στην Αργυρώ ο Σταύρος, καθώς ξυπνούν οι μνήμες του θανάτου του Πετρή και υποφέρουν. Την ίδια ώρα ο χρόνος πιέζει τον Μαθιό και τη Στέλλα, που προσπαθούν να βοηθήσουν τον Αστέρη, αλλά τα πράγματα μοιάζουν όλο και πιο δύσκολα για εκείνον.

Η ημέρα της δίκης στον Σσσμό

Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες… Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους (δείτε εδώ και το σημερινό 30/3 επεισόδιο)

Η δίκη αρχίζει και ο δικηγόρος της οικογένειας Βρουλάκη καταφέρνει μια σειρά από χτυπήματα, φέροντας την υπερασπιστική γραμμή της Στέλλας σε αδιέξοδο. Ο Μαθιός και Καλλιόπη ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα: “δεν είναι καλά τα πράγματα μάνα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Ακόμα και για τα ισόβια”, της λέει ο Μαθιός και η Καλλιόπη τρελαίνεται μόνο που το ακούει.

Σασμός δίκη Αστέρη Στέλλα Αργυρώ

Στο μεταξύ η η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρη και να φτάσει το γράμμα του, στα χέρια της Αργυρώς. Την επόμενη μέρα φτάνει η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς. Η κοπέλα μόλις αρχίζει να μιλάει αισθάνεται ότι όλα γύρω της γκρεμίζονται τα μάτια γεμίζουν δάκρυα και καταρρέει από την μεγάλη πίεση, ενώ ο Αστέρης στέκει με βλέμμα άλλοτε κάτω και άλλοτε στο κενό, υπομένοντας στωικά τη μοίρα του.

Σασμός δίκη Αστέρη

Παράλληλα η Καλλιόπη βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς βλέπει τα πράγματα να παίρνουν άσχημη τροπή για τον γιό της: “Στο λέω δεν θα το αντέξω να καταδικάσουν τον γιό μου” λέει στον Μαθιό, ενώ το γράμμα του Αστέρη φτάνει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο: “Τι είναι αυτό Ασπά; πάρτο από μπροστά μου, δεν θέλω να ξέρω τι λέει, δεν με ενδιαφέρει η συγνώμη του” της λέει και κρατώντας το γράμμα στα χέρια της είναι σαν κρατάει φωτιά.

Σασμός δίκη Αστέρη Μαρίνα

Την ίδια ώρα ο Μανόλης χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη: “Εγώ τι δουλειά έχω; τι να πω εγώ για τον φόνο του Πέτρου; δεν καταλαβαίνω γιατί με καλούν για μάρτυρα” λέει και στην κυριολεξία του έχουν κοπεί τα πόδια.

Σασμός δίκη Αστέρη Μαρίνα Αστυνόμος

Δείτε περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες στο TV24