Νέο ζευγάρι στον Σασμό - Η σχέση που θα απασχολήσει περισσότερο κι από Αργυρώ με Αστέρη

Σούπερ αποκλειστικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο ζευγάρι στον Σασμό - Η σχέση που θα απασχολήσει περισσότερο κι από Αργυρώ με Αστέρη

Μην χάσετε στο TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα, το σούπερ αποκλειστικό για τον Σασμό!! Ο Αστέρης δεν έχει βγάλει στιγμή από το μυαλό του την Αργυρώ. Μετά από πολύ καιρό σκέφτεται πως θα την δει, σκέφτεται πως θέλει πολλά να της πει. Φοβάται ότι δεν θα αντέξει να την αντικρύσει και περισσότερο να της ζητήσει συγνώμη για όλα όσα έγιναν.

Η ώρα της δίκης του Αστέρη πλησιάζει και οι αγωνία για όλους βρίσκεται στα ύψη. Από την μια οι Σταματάκηδες προσπαθούν να οργανώσουν την υπερασπιστική γραμμή του Αστέρη και φοβούνται ότι δεν θα τα καταφέρουν. Από την άλλη οι οικογένεια του Πέτρου, αυτό που φοβάται πιο πολύ είναι ψυχολογική πίεση που θα δεχτούν βλέποντας μπροστά τους τον δολοφόνο και τους δικούς του (δείτε εδώ το σημερινό 30/2 επεισόδιο).

Ετσι και τα δύο στρατόπεδα οργανώνονται, ενώ ο Σταύρος και Αντώνης βρίσκονται δίπλα στην Αργυρώ και τη Μαρίνα, οι οποίες είναι και κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς ξυπνούν μνήμες από τον θάνατο του Πετρή. Ο αστυνόμος πάντα κοντά στην Μαρίνα της λέει: “Κάνε κουράγιο, είναι μια δύσκολη κατάσταση το ξέρω, όμως πρέπει να φανείς δυνατή σ΄ αυτή την διαδικασία” αλλά και ο Σταύρος καταλαβαίνει ότι πιο πολύ υποφέρει η Αργυρώ που έχει διαχειριστεί την πρώτη της συνάντηση με τον Αστέρη.

Η μέρα της δίκης ξημερώνει, και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες…Καθώς η αναμονή για τη δίκη κορυφώνεται, όλοι φοβούνται το τι θα φέρει η επόμενη ημέρα. Ο Αστέρης και η Αργυρώ, όμως, περνούν το τελευταίο βράδυ τρέμοντας τη συνάντησή τους… Ο Αστέρης δεν την έχει βγάλει από το μυαλό του και σφίγγεται η καρδιά μου, μόνο και στην σκέψη ότι θα την δει, ενώ η Αργυρώ για μια ακόμα φορά παλεύει ανάμεσα στο μίσος γι αυτόν και σε ένα περίεργο συναίσθημα που της κόβει τα πόδια, ενώ σε λίγο θα έχουμε μια ανατροπή σε έναν θάνατο.

Ο Αστέρης όμως θέλει να της μιλήσει θέλει να της πει: “Συγχώρα με”! Αλλά ξέρει ότι δεν μπορεί κι έτσι αποφασίζει να της γράψει όλα αυτά που θέλει να της πει και το γράμμα το δίνει στην Βασιλική: “Θέλω να της το δώσεις. Μην το μάθει κανείς σε παρακαλώ Βασιλική. Αυτό το γράμμα είναι μόνο για την Αργυρώ” της λέει κι εκείνη που τον καταλαβαίνει όσο κανείς άλλος του δίνει τον λόγο της: “Μη σε νοιάζει. Στο υπόσχομαι, θα βρω τον τρόπο και θα της το δώσω το γράμμα σου”.

Η δίκη αρχίζει και η Βασιλική ψάχνει τρόπο να κρατήσει τη μυστική υπόσχεσή της στον Αστέρηνα φτάσει το γράμμα του στα χέρια της Αργυρώς. Η ώρα της κατάθεσης της Αργυρώς έφτασε και η κοπέλα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να αντέξει την πίεση, ενώ ο Αστέρης την ακούει με κατεβασμένο το κεφάλι να υπομένει στωικά τη μοίρα του. Τελικά το γράμμα του Αστέρη θα φτάσει στα χέρια της Αργυρώς με έναν απροσδόκητό τρόπο, καθώς η Βασιλική τον μόνο άνθρωπο από την οικογένειά της που μπορεί να πλησιάσει είναι την Ασπά: “Σε παρακαλώ, είναι από τον Αστέρη, θέλει να της το δώσεις”.

Μετά από την συγκλονιστική πρώτη μέρα της δίκης και την τραγική πρώτη συνάντηση της Αργυρώς με τον Αστέρη - δείτε ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου, η Ασπα βρίσκει τρόπο και δίνει το γράμμα στην Αργυρώ, η οποία το κρατάει στα χέρια της και τρέμει, σαν να κρατάει φωτιά. Η Άσπα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη “Ανοιξε το Αργυρώ μου να δεις τι σου γράφει, δεν έχεις καν την περιέργεια;” της λέει, συναντά ωστόσο την άρνησή της.

Στέλλα και Γεράσιμος γίνονται ζευγάρι στον Σασμό

Σασμός Στέλλα Γεράσιμος σχέση

Η Στέλλα συμμαχεί με τον Καραπάνο, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να εντοπίσει τη Σεμίνα, ενώ ο Γεράσιμος δέχεται μία δελεαστική πρόταση από τον Καραπάνο, που θέλει να τον κάνει… τσιράκι του. Λίγο αργότερα ο Καραπάνος λαμβάνει στη φυλακή την οριστική απάντηση του Γεράσιμου στην απόπειρα να τον δωροδοκήσει, ενώ εκείνος αρχίζει μια καινούρια έρευνα. Αυτή τη φορά… για τη Στέλλα.

Ηδη ο Καραπάνος κι ο Γεράσιμος έχουν ξεκινήσει ένα παιχνίδι επιβολής, ενώ η Στέλλα δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον Γεράσιμο που της ζητά να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει. Η πρώτη τους επαφή είναι επεισοδιακή και σε πολύ λίγο δεν θα αργήσει να γεννηθεί μεταξύ τους ένας νέος έρωτας, καθώς ο ένας θα δει τον άλλο όπως δεν είχαν φανταστεί ποτέ μέχρι τώρα.