Masterchef 6: «Δεν κάθομαι να ξεφτιλιστώ» - Δεν πρόλαβε να μπει ο Μπόμπαινας και έφερε χαμό στον παιχνίδι

Επιστροφές - Καταστροφές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Masterchef 6: «Δεν κάθομαι να ξεφτιλιστώ» - Δεν πρόλαβε να μπει ο Μπόμπαινας και έφερε χαμό στον παιχνίδι

Ακόμα δεν πρόλαβε να επιστρέψει στο MasterChef ο Μπόμπαινας και άρχισαν τα παρατράγουδα. Το βράδυ της Τετάρτης 30/3 παρακολουθήσαμε την επιστροφή των παικτών που έχουν αποχωρήσει στην κουζίνα του Masterchef, ώστε να διεκδικήσουν την ποδιά για ακόμα μία φορά.

Τράβηξε όλα τα βέμματα πάνω του ο Μπόμπαινας

Φυσικά, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, ή αλλιώς Μπόμπαινας, τράβηξε όλο το ενδιαφέρον πάνω του και με τις δηλώσεις του προκάλεσε ένταση και αρκετά σχόλια. Μάλιστα αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του, Βασίλη Μπόλο και μοιράστηκε κοινές του στιγμές από τον διαγωνισμό.

«Ο Μπόμπαινας και δεν ξεχνάει και έχει λογαριασμούς να κλείσει. Προς μεγάλη μου λύπη, γιατί είναι λυπηρό, βγαίνοντας έξω μπήκα στον πειρασμό και είδα δηλώσεις των συμπαικτών μου και ανακάλυψα ότι είμαι ένας τζογαδόρος, ότι βάζω στοιχήματα. Ο κ. Μπόλος τα είπε, τον τιμούν και όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά και φώναξε στον Βασίλη:

«Βασιλάκη, πόσα χρήματα έχω στοιχηματίσει για να τα δώσω; Γιατί αυτά έχεις δηλώσει. Θα τα πούμε. Τον βλέπετε; Δεν μιλάει».

«Δεν κάθομαι να ξεφτιλιστώ πάλι. Θα σηκωθώ να φύγω», είπε ο Μπόλος στους συμπαίκτες του, ενώ στην κάμερα δήλωσε: «Αν είναι παίρνω τα πράγματα και φεύγω, δεν έχω θέμα. Είμαι κι εγώ στα όριά μου».

«Είχα μια στιγμή αδυναμίας»

Μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του MasterChef 6 στο σημερινό (29/3) επεισόδιο. Οι κριτές, αφού υποδέχθηκαν τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή, ανακοίνωσαν πως οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν αρκετά πιάτα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Γιάννος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση του Silver Award και έτσι αποχώρησε θολωμένος από την κουζίνα.

Αφού ηρέμησε, επέστρεψε προκειμένου να συνεχίσει τη μαγειρική και να μπει ξανά στο κυνήγι των 10.000 ευρώ.

«Έσβησαν τα φώτα. Κάηκα. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις αυτό. Είχα μείνει και δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Είναι κρίμα να φύγεις χωρίς να βγάλεις πιάτο. Δεν λύγισα, ο Γιάννος δεν λυγίζει. Είχα μια στιγμή αδυναμίας, ήθελα καθαρό αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος.

Αμέσως μετά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι όποιος επιθυμούσε είχε δύο λεπτά για να αφήσει τη μαγειρική και να ανέβει στον εξώστη, αφήνοντας πίσω του τα 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας βέβαια την παραμονή του στο παιχνίδι. Κανείς παίκτης δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.