MasterChef 6: Επέστρεψαν στην κουζίνα Βαρθαλίτης και Σταυρής - Ξετρελάθηκαν οι παίκτες

Αποθέωση στο Twitter

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: Επέστρεψαν στην κουζίνα Βαρθαλίτης και Σταυρής - Ξετρελάθηκαν οι παίκτες

Η εβδομάδα του Silver Award ξεκίνησε ήδη από εχθές (28/3) στο MasterChef 6 και έτσι το αποψινό (29/3) επεισόδιο ξεκίνησε με μία έκπληξη των κριτών. Συγκεκριμένα, στην κουζίνα μπήκαν ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου.

Μόλις μπήκαν οι δυο κολλητοί φίλοι και πρώην παίκτες στην αίθουσα, οι διαγωνιζόμενοι ξετρελάθηκαν, ενώ οι κριτές δεν παρέλειψαν να τους κάνουν μία πλάκα.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Κοντιζάς φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά που θύμιζε τα γυαλιά που έβαλε ο Βαρθαλίτης στην οντισιόν του. «Κακογουστιά», είπε αμέσως ο πρώην masterchef όταν τον είδε.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Ιωαννίδης του είπε πως προσπάθησε να ακολουθήσει τα βήματά του στον χορό αλλά δεν τα κατάφερε, αναφερόμενος φυσικά στη συμμετοχή του στο DWTS.

Η εμφάνιση του Σταυρή και του Βαρθαλίτη στο MasterChef 6

Τα σχόλια του Twitter

Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην κουζίνα του Masterchef 6 - Η ευχάριστη αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά

Το απόγευμα της Κυριακής 27/3 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα MasterClass στην κουζίνα του MasterChef 6 -δείτε εδώ τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε- και ένας από τους καλεσμένους ήταν ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης, που με βοηθό τον Σταύρο Λορέντζο ετοίμασαν γλυκά με τραγανή σοκολάτα, βατόμουρα, καραμέλα και μπαχαρικά.

Λίγο όμως πριν οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάσουν τα γλυκά, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πως ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης σύντομα θα γίνει μπαμπάς, με τον κριτή να του δίνει την δικιά του συμβουλή, καθώς είναι πατέρας τριών παιδιών.

«Να ευχηθούμε με έναν πόνο στην Ματίνα, τη σύζυγο, γιατί ο Σπύρος σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μπαμπάς. Εγώ ως έμπειρος του έδωσα μια συμβουλή. Να βγείτε όσο μπορείτε τώρα, που είναι οι τελευταίες φορές που θα είστε μόνοι σας. Δεν είπα την λέξη λευτεριά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.