MasterChef 6 highlights 25/3: Τα καρφιά του Γιάννου στην Ελπίδα, η ένταση του Μάριου και ο παίκτης που αποχώρησε

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 25/3

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
MasterChef 6 highlights 25/3: Τα καρφιά του Γιάννου στην Ελπίδα, η ένταση του Μάριου και ο παίκτης που αποχώρησε

Στο χθεσινοβραδινό 25/3 επεισόδιο του Masterchef 6 είδαμε τους παίκτες να έρχονται αντιμέτωποι με πολλά καρφιά και εντάσεις. Για τη διαδικασία αποχώρησης μαγείρεψαν σε ένα πιάτο αντιγραφής η Ελπίδα, η Καλλιόπη και ο Τζόναθαν και εν τέλει η Ελπίδα ήταν αυτή με τη χαμηλότερη βαθμολογία.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παίκτρια δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία και έτσι βγήκε στον τάκο, ωστόσο προσπάθησε αρκετά να βγάλει ένα καλό πιάτο παρά τη ένταση στο πρόσωπο της από τον Γιάννο .

Όσα παρακολουθήσαμε στο MasterChef 6 την Παρασκευή 25/3

«Κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους...» - Ασύλληπτα "καρφιά" από τον Μάριο

Με θάψιμο και αιχμηρά σχόλια ξεκίνησε το 25/3 επεισόδιο του Masterchef 6, όπου πρόκειται να δούμε την ψηφοφορία για την αποχώρηση ενός παίκτη. Έτσι λοιπόν, Μάριος, Παναγιώτης και Γιάννος έκατσαν να τα πουν για τους συμπαίκτες τους.

«Θα αρχίσω να δίνω άτομα που έχουν βοηθηθεί πάρα πολύ και έχουν φτάσει εδώ που είναι και από τεστ δημιουργικότητας και ομαδικές» είπε ο Μάριος.

«Δεν μ΄άρεσε η Ελπίδα που ήθελε να φέρει τον Νικήτα στους Κόκκινους» συνέχισε ο Γιάννος ενώ αμέσως μετά ο Μάριος τόνισε: «Πολλά έχουν βγει αληθινά και για τον Νικήτα, και για την Ελπίδα και για τον Σταύρο και για τη Φανή και για τον Μπόλλο και για τον Γιώργο. Ο Νίκος ο Μπέρκας ήταν αληθινός και όντως έμπλεκε τα χέρια του στο μαγειρικό κοκμμάτι. Τους υπόλοιπους που κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους δεν τους θεωρώ μάγειρες».

«Για μένα δεν είσαι μάγειρας» - Σε σοκ ο Τζόναθαν με το σχόλιο του συμπαίκτη του

Μετά τα καρφιά του Μάριου προς τους συμπαίκτες του, όλοι οι διαγωνίζομενοι πήγαν στην κουζίνα του Masterchef 6 προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Όταν μάλιστα ήρθε η ώρα ο Μάριος να δώσει την ψήφο του, στο στόχαστρό του βρέθηκε ο Τζόναθαν, για τον οποίο μίλησε με αρκετά αιχμηρό τρόπο.

«Τζόναθαν, είχες καλή σαλάτα νόστιμη! Είσαι νόστιμος και ξέρεις να μαγειρεύεις αλλά για μένα δεν είσαι μάγειρας! Δεν αναγνωρίζεις τη δουλειά σου και δεν αναγνωρίζεις τα λάθη σου. Ήσουν σε μια σαλάτα για δυόμιση ώρες που θα μπορούσε να είχε τελειώσει σε ένα σαραντάλεπτο» είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος στον συμπαίκτη του.

Ο Γιάννος "ξεσκέπασε" την Ελπίδα - «Στο σπίτι είναι πιο ελεύθερη! Και βρίσιμο και...»

Μετά τα καρφιά του Μάριου προς τους συμπαίκτες του, όλοι οι διαγωνίζομενοι πήγαν στην κουζίνα του Masterchef 6 προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννος δεν σταμάτησε να πετά τα “βέλη” του προς τους συμπαίκτες του. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του βρέθηκε η Ελπίδα, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Η ίδια λύγισε μιλώντας για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι κάτι που στάθηκε αφορμή για τον συμπαίκτη της να πετάξει τα "καρφιά" του.

«Είναι πολύ συναισθηματική αλλά στο σπίτι είναι πολύ πιο ελεύθερη και βρίσιμο και άλλα διάφορα…. Τώρα μη μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία», σχολίασε στην κάμερα ο Γιάννος Σδούγκας.

Το φετινό MasterChef 6 έχει ξεκινήσει αρκετά δυναμικά με τους επίδοξους σεφ να μάχονται για το ποιος είναι ο καλύτερος. Το Twitter ωστόσο μάλλον έχει ήδη αποφασίσει ότι ο Γιάννος Σδούγκας είναι ο πιο αγαπημένος τους παίκτης, ενώ μάλιστα ο ίδιος ήταν και ο νικητής της πρώτης δοκιμασίας για τη φετινή σεζόν του ριάλιτι μαγειρικής.

Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που έχασε στην ομαδική δοκιμασία αυτής της εβδομάδας στο Masterchef 6 και η αρχηγός, Ελπίδα υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια την ίδια, καθώς θεωρούσε τον εαυτό της υπεύθυνη για την ήττα της ομάδας της.

Στο 25/3 λοιπόν επεισόδιο οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν άλλους δύο παίκτες, με τον Μάριο μεταξύ άλλων να ψηφίζει τον Τζόναθαν, τονίζοντας πως δεν τον θεωρεί μάγειρα.

Τελικά, ο Τζόναθαν συγκέντρωσε 6 ψήφους και 5 η Καλλιόπη και έτσι μαζί με την Ελπίδα θα παλέψουν για την παραμονή τους στο MasterChef.

Masterchef 6 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Κατά τη διαδικασία αποχώρησης στο Masterchef 6 Κλήθηκαν να μαγειρέψουν ο Τζόναθαν, η Ελπίδα και η Καλλιόπη, προσπαθώντας να αποδώσουν στο μέγιστο ένα Total Buffalo πιάτο. Τα δύο κορίτσια έμειναν τελευταία και τελικά η Ελπίδα συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, αποχωρώντας οριστικά από το σπίτι.