MasterChef 6: «Ένας αποχωρεί και ένας κερδίζει...» - Η ανακοίνωση των κριτών ξετρέλανε τους κριτές

Ανατροπή μεγατόνων!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Ένας αποχωρεί και ένας κερδίζει...» - Η ανακοίνωση των κριτών ξετρέλανε τους κριτές

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το σημερινό (28/3) επεισόδιο του MasterChef 6 μιας και οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους πως ξεκινάει επιτέλους η εβδομάδα του Silver Award, στο τέλος της οποίας ένας παίκτης θα κερδίσει 10.000 ευρώ.

Πρώτη δοκιμασία το Mystery Box, με δύο κουτιά, ένα μαύρο και ένα άσπρο, να περιμένουν τους διαγωνιζόμενους σε κάθε πάγκο και η δυσκολία της δοκιμασίας θα είναι διπλάσια! Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να παρουσιάσουν δυνατές μαγειρικές δημιουργίες ώστε να διεκδικήσουν το σημαντικό πλεονέκτημα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που θα ακολουθήσει.

Η ανακοίνωση των κριτών του MasterChef 6

«Το σημερινό Mystery Box θα δώσει ένα πλεονέκτημα για το αυριανό τεστ δημιουργικότητας. Ποια είναι η διαφορά. Αύριο ένας αποχωρεί απευθείας και ένας κερδίζει 10.000 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι διαγωνιζόμενοι ενθουσιάστηκαν στην ιδέα.

Αναγνωρίζοντας τη δυσκολία αυτής της δοκιμασίας Mystery Box, οι επίδοξοι MasterChef επιστρατεύουν την ευρηματικότητα, τη φαντασία και το μαγειρικό τους πάθος και οι κουζίνες «παίρνουν φωτιά»!

Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στην κουζίνα του Masterchef 6 - Η ευχάριστη αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά

Το απόγευμα της Κυριακής 27/3 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα MasterClass στην κουζίνα του MasterChef 6 -δείτε εδώ τον τελευταίο παίκτη που αποχώρησε- και ένας από τους καλεσμένους ήταν ο pastry chef Σπύρος Πεδιαδιτάκης, που με βοηθό τον Σταύρο Λορέντζο ετοίμασαν γλυκά με τραγανή σοκολάτα, βατόμουρα, καραμέλα και μπαχαρικά.

Λίγο όμως πριν οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάσουν τα γλυκά, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε πως ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης σύντομα θα γίνει μπαμπάς, με τον κριτή να του δίνει την δικιά του συμβουλή, καθώς είναι πατέρας τριών παιδιών.

«Να ευχηθούμε με έναν πόνο στην Ματίνα, τη σύζυγο, γιατί ο Σπύρος σε λίγες εβδομάδες θα γίνει μπαμπάς. Εγώ ως έμπειρος του έδωσα μια συμβουλή. Να βγείτε όσο μπορείτε τώρα, που είναι οι τελευταίες φορές που θα είστε μόνοι σας. Δεν είπα την λέξη λευτεριά», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.