MasterChef 6: «Δεν ξέρω αν θέλω να παραμείνω, είμαι 50- 50» - Η δήλωση του Μάριου που προκάλεσε πανικό

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6:  «Δεν ξέρω αν θέλω να παραμείνω, είμαι 50- 50» - Η δήλωση του Μάριου που προκάλεσε πανικό

Μετά από τα επικά σχόλια στο Twitter για την Ελπίδα και τα Αγγλικά της στο MasterChef 6 σειρά είχε ο Μάριος Λιόλιος να εμφανιστεί στην κριτική επιτροπή για την διαδικασία παρουσίασης του πιάτου τους.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που ο Μάριος πήγε στους κριτές ήταν σκεπτικός και ο Πάνος Ιωαννίδης τον ρώτησε αν θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, ανεξάρτητα από το πιάτο που είχε καταφέρει να κάνει.

Ο διαγωνιζόμενος του είπε ότι θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, μην δείχνοντας όμως να είναι και απόλυτα σίγουρος. Μάλιστα, σε δηλώσεις του on camera είπε ότι νιώθει πολύ μπερδεμένος και ότι είναι 50-50 για το αν θέλει να παραμείνει στον διαγωνισμό, μιας και τον έχει πιάσει κάτι ψυχολογικό.

Οι δηλώσεις του Μάριου Λιόλιου στο MasterChef 6

Η καταγωγή και η πραγματική ηλικία του Μάριου Λιόλιου

Αρκετοί είναι οι φετινοί παίκτες στο MasterChef 6 όπου φαίνεται να έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς στα trending του Twitter ήταν και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ο οποίος απασχόλησε μετά από την εκρηκτική συμπεριφορά που είχε απέναντι στους συμπαίκτες του.

Άραγε ποιος είναι ο Μάριος Λιόλιος ο οποίος είναι ο μικρότερος ηλικιακά άντρας του φετινού Masterchef; Πιο συγκεκριμένα, έρχεται από τον Παρνασσό, είναι 25 ετών και όπως φαίνεται του αρέσουν οι προκλήσεις και πάντα τις αντιμετωπίζει με χαμόγελο.

Μάλιστα, του αρέσει πολύ το ψάρεμα και θέλει κάποια στιγμή να αγοράσει τη δική του βάρκα ενώ μεγάλο του όνειρο είναι να αγοράσει ένα foodtruck και να ταξιδέψει όλη την Ελλάδα φτιάχνοντας καλό φαγητό για όποιους συναντά στο δρόμο του.

Ο Μάριος Λιόλιος από το MasterChef 6