Αποκλειστικό "βόμβα" για τις Άγριες Μέλισσες - Διπλός γάμος και μια εγκυμοσύνη στο τέλος της σειράς

Δεν θα έχει μόνο τραγωδίες το μεγάλο φινάλε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη στα περίπτερα!!!! Μετά από τόσο πόνο, δυστυχία και δάκρυα, ήρθε επιτέλους η ώρα οι πρωταγωνιστές να χαρούν και να χαμογελάσουν. Ετσι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, το φινάλε των «Αγριων μελισσών» θα είναι ευτυχισμένο και μάλιστα θα γίνουν και δύο πολυαναμενόμενοι γάμοι, του Κωνσταντή και της Δρόσως, αλλά και του Νικηφόρου και της Ασημίνας, που θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Φωνή λαού, οργή Θεού, λέει μια λαϊκή ρήση και κάπως έτσι η απαίτηση των τηλεθεατών της σειράς του ANT1 «Αγριες μέλισσες» να δουν τα δύο αγαπημένα τους ζευγάρια να βρίσκουν την ευτυχία στο τέλος, θα γίνει, όπως όλα δείχνουν, πραγματικότητα (δείτε και τις σημερινές 6/4 εξελίξεις της σειράς)

Αν και το φινάλε δεν έχει ακόμα γραφτεί, καθώς όλοι γνωρίζουμε πως οι σεναριογράφοι της σειράς το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό ακόμα και από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές (μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό και από τις άλλες δύο σεζόν, οι περισσότεροι ηθοποιοί έπαιρναν τα σενάριο την ώρα που έφταναν στο στούντιο), ωστόσο λίγο πριν το τέλος θα δούμε Κωνσταντή με Δρόσω και Ασημίνα με Νικηφόρο να παντρεύονται.

Κι αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να γίνει αυτό αφού δεν επιτρέπεται να παντρευτούν δύο αδέλφια δύο αδελφές, σας λέμε πως αν ο γάμος γίνει την ίδια μέρα, τότε είναι αποδεκτός και έγκυρος. Ετσι λοιπόν θα γίνει και σε αυτή την περίπτωση!

Άγριες Μέλισσες φινάλε σειράς

Σχέδια, αποκαλύψεις και... γεννητούρια στο τέλος των Άγριων Μελισσιών

Ο γάμος του Κωνσταντή και της Δρόσως (παρόλο που υπήρχε σκέψη να μη συμβεί ποτέ το μυστήριο και το ζευγάρι να χωρίσει) έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με το σενάριο, για τον μήνα Ιούνιο. Ηδη γίνονται οι πρώτες προετοιμασίες, ενώ πριν από μερικά επεισόδια έγιναν και οι αρραβώνες του ζευγαριού. Ομως, η Δρόσω εκφράζει την πίκρα της που μετά τον γάμο της θα μένει μακριά από τον Σέργιο.

Την ίδια ώρα, είδαμε το καυτό βράδυ που πέρασαν ο Νικηφόρος με την Ασημίνα, οι οποίοι ποτέ δεν ξεπέρασαν ο ένας τον άλλον και στην πραγματικότητα δεν ήθελαν ποτέ να χωρίσουν. Εκείνο το βράδυ όμως θα εξελίξει θετικά τις ζωές τους αφού, ως εκ θαύματος, η Ασημίνα θα μείνει έγκυος (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες)! Κι όσο και αν αυτό προκαλεί απορία, να υπενθυμίσουμε πως ο γιατρός στον πρώτο κύκλο τής είχε πει πως είναι δύσκολο να μείνει έγκυος, όχι ακατόρθωτο!

Ο Νικηφόρος, όπως αποκλειστικά σας έχουμε γράψει, θα χωρίσει τη Ρένα, καθώς δεν την αγαπάει όπως εκείνη επιθυμεί. Εκείνη πάνω στην απογοήτευσή της και πάνω στο πένθος της (καθώς χάνει τον πατέρα της) κάνει μια ανήθικη πράξη, αποκαλύπτοντας στον μικρό Σέργιο ποια είναι στα αλήθεια η μητέρα του. Οπως είναι φυσικό, αυτό θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων καθώς ο μικρός θα χάσει όλο τον κόσμο με την αποκάλυψη αυτή! Πώς να δεχτεί τη θεία του ως μαμά και πώς να αρνηθεί τη γυναίκα που τον μεγάλωσε;

Κάποια στιγμή ο Σέργιος θα αποδεχτεί την αλήθεια υπό τον όρο πως και οι δύο θα είναι μαμάδες του, όμως θα πάει να ζήσει με τη Δρόσω και τον Κωνσταντή. Κι αφού μετά κόπων και βασάνων φτιάξουν οι καταστάσεις, ο Νικηφόρος με την Ασημίνα θα είναι ξανά μαζί. Μόνο που εκεί θα προκύψει το πρόβλημα με τον γάμο: Πώς θα παντρευτούν τα αδέλφια Σεβαστοί τις αδελφές Σταμίρη αφού δεν το επιτρέπει η Εκκλησία;

Τη λύση θα τη δώσει ο παπα-Γρηγόρης, που θα τους πει ότι αυτό μπορεί να συμβεί αν παντρευτούν την ίδια μέρα! Ετσι, οδεύοντας προς το μεγάλο φινάλε, θα δούμε τον διπλό γάμο Νικηφόρου-Ασημίνας και Κωνσταντή-Δρόσως!

Ωστόσο το μεγάλο φινάλε δεν θα έχει μόνο καλά γεγονότα αλλά και πολλές τραγωδίες. Συγκεκριμένα τρεις πρωταγωνιστές θα βρουν τραγικό θάνατο.