Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες για τους Σεβαστούς - Νεκρός ο...

Μεγάλη ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες για τους Σεβαστούς - Νεκρός ο...

Τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς “Αγριες μέλισσες” εξασφάλισε το TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα και σας τις παρουσιάζει πριν παιχτούν στην τηλεόραση. Ενας θάνατος, μια επανασύνδεση, ένας πόλεμος που μαίνεται και το αμαρτωλό παρελθόν είναι μερικά από τα στοιχεία που θα σας συγκλονίσουν.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ποιος πεθαίνει στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Δούκας δίνει την περιουσία στα παιδιά του

Ο Δούκας βλέποντας τον Ακύλα να είναι ανίκητος (δείτε όμως το τραγικό του τέλος), αποφασίζει να προβεί σε μία κίνηση-ματ προκειμένου να σώσει την τεράστια περιουσία του. Ετσι προτείνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή να τους παραχωρήσει τα πάντα και εκείνοι ξαφνιάζονται με την πρόταση αυτή. Ωστόσο σκέφτονται να το συζητήσουν πρώτα με τις αδελφές Σταμίρη για να πάρουν τη γνώμη τους, αλλά και για να μην υπάρξουν τυχόν παρεξηγήσεις. Παράλληλα μετά τις αποκαλύψεις του Ακύλα για την κρυφή συνεργασία με τη Μυρσίνη, ο γάμος του Δούκα περνάει ξανά κρίση και αυτή τη φορά μοιάζει να είναι οριστικό το τέλμα, στο οποίο έχουν έρθει. Ομως, τα πάντα ανατρέπονται όταν ο Χαρίλαος Μόρτζος πεθαίνει καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Τόσο η δική του οικογένεια όσο και των Σεβαστών (δείτε τι θα τους συμβεί στο φινάλε) σοκάρεται από τις εξελίξεις αυτές και φυσικά ο θρήνος για όλους είναι βαρύς.

Νικηφόρος και Ασημίνα κάνουν έρωτα

Κι ενώ η Ρένα χρειάζεται τον Νικηφόρο στο πλευρό της τις δύσκολες αυτές στιγμές που ζει με τον χαμό του πατέρα της, εκείνος κάνει έρωτα με την Ασημίνα, μη μπορώντας κανείς από τους δύο να κρατηθεί μακριά από τα συναισθήματά του. Οταν αργότερα ο Σεβαστός μαθαίνει τι έχει συμβεί νιώθει τύψεις τόσο απέναντι στην αρραβωνιαστικιά του όσο και στην πρώην σύζυγό του, καθώς ένας χωρισμός τώρα θα διέλυε τη Ρένα. Ο Ακύλας χτίζει από την αρχή τους Αβαντες κάνοντας έξαλλο τον Μελέτη που είναι αποκλεισμένος. Η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της, τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο με τον Κωνσταντή δε θα μπορεί να μένει μαζί με το Σέργιο και η Ασημίνα τους ομολογεί πως κοιμήθηκε με το Νικηφόρο.

Άγριες Μέλισσες Χαρίλαος Μόρτζος νεκρός

Ο Μελέτης ανακαλύπτει τη σχέση Κορίνας & Μπάμπη

Η Κορίνα πάει στην Πανδώρα να ακούσει τον Μπάμπη μαζί με τον Λευτέρη και ο Μελέτης ανακαλύπτει τον κρυφό έρωτα της γυναίκας του με τον γιο του Βαμβακά, αλλά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Ο Ακύλας καταφέρνει να πάρει πίσω τα χρήματα του, ενώ ο Κυριάκος παίρνει μια απόφαση που θ’ αλλάξει τη ζωή της οικογένειας του. Ο Ακύλας συνεχίζει τον πόλεμο εναντίον του Δούκα με βρώμικα μέσα. Μια ξαφνική σύλληψη θα φέρει την επίμαχη έκθεση σε λάθος χέρια, βάζοντας τους όλους σε κίνδυνο. Ο Λάμπρος με τον Ζάχο προσεγγίζουν τον αδερφό του Ξανθού, αλλά εκείνος αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος.

Το αμαρτωλό παρελθόν της Δρόσως

Ο Ακύλας περνά στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, αλλά η μεταβίβαση έχει ήδη γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή που αναλαμβάνουν να τα φέρουν σε πέρας από

‘δω και πέρα. Ο Μελέτης ξεκαθαρίζει την κατάσταση στην Κορίνα που νιώθει εξευτελισμένη, ενώ η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή αλλά η ασφάλεια ήδη ψάχνει στο χωριό. Στο μεταξύ, ο Δάκης θα μάθει για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα στην Τρούμπα και αυτό είναι κάτι που θα βάλει την ταινία του σε περιπέτειες.