The masked singer: «Θα τσακωθούμε σήμερα» - Απίστευτη ένταση ανάμεσα στην Οικονομάκου και την Κωνσταντινίδου

Επική στιγμή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The masked singer: «Θα τσακωθούμε σήμερα» - Απίστευτη ένταση ανάμεσα στην Οικονομάκου και την Κωνσταντινίδου

Η αποψινή εκπομπή του The Masked Singer αναμφίβολα χαρίζει άπλετο γέλιο στους τηλεθεατές καθώς στην πρεμιέρα σημείωσε αρκετά ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα, οι κριτές είχαν μία πολύ σημαντική δυνατότητα αφού μπορούσαν να θέσουν από δύο ερωτήσεις σε κάθε μάσκα.

Ωστόσο, όπως φαίνεται το να μαντέψουν ποιος είναι από πίσω μπορεί να φέρει και αρκετή σύγχυση καθώς πριν από λίγο είδαμε την Ελισάβετ Κωνσταντίδου να παίρνει πολύ σοβαρά τον ρόλο της.

Έτσι, η ηθοποιός δεν άφηνε τον Σάκη Ρουβά να δώσει τον λόγο σε άλλον προκειμένου να πει εκείνη πρώτη ποιος πίστευε ότι τραγούδησε, με την Αθηνά Οικονομάκου να λέει αστειευόμενη «Θα τσακωθούμε σήμερα!».

Η ένταση στο The Masked Singer

Αυτή είναι η μάσκα που αποκαλύφθηκε

Ήρθε και έφερε τον πανικό μαζί του το νέο σόου του ΣΚΑΙ, «The Masked Singer». Κριτές και διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει τα δυνατά τους για αντίθετους λόγους. Οι μεν για να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες και οι δε για να μην αποκαλυφθούν. (Δείτε εδώ ποια εμφάνιση έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να σηκωθεί και να χορέψει)

Όλες οι εμφανίσεις έκλεψαν τις εντυπώσεις και έκαναν τους κριτές να αναρωτιούνται ποιοι κρύβονται από πίσω τους. Στο τέλος της βραδιάς κριτές και κοινό ψήφισε για το ποια εμφάνιση ήταν η λιγότερη αγαπημένη τους. Αυτός ο παίκτης που ψηφίστηκε θα πρέπει να βγάλει την μάσκα και να δείξει σε όλους το πρόσωπό του.

Και τελικά ψηφίστηκε ο ιπποπόταμος. Που δεν είναι άλλος από την μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη.

The Masked Singer: Τα έσπασε ο γορίλας - Οι κριτές detectives ακόμα αναρωτιούνται

Το βράδυ της Πέμπτης 31/3 παρακολουθήσαμε την πρεμιέρα του «The Masked Singer», με παρουσιαστή τον αγαπημένο μας Σάκη Ρουβά και 4 κριτές να προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τις μάσκες. Τα πράγματα είναι όμως πολύ πιο δύσκολα από ότι πίστευαν... (Δείτε εδώ πως ξεκίνησε η εντυπωσιακή πρεμιέρα)