The Masked Singer: Η εμφάνιση που έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να... - Τα «καυτό» σχόλιο του Σάκη Ρουβά

Τα έσπασε η κριτής

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Η εμφάνιση που έκανε την Αθηνά Οικονομάκου να... - Τα «καυτό» σχόλιο του Σάκη Ρουβά

Η πρεμιέρα του «The Masked Singer», μας γνωρίζει σιγά σιγά όλους τους παίκτες και προσπαθούμε μαζί με τους κριτές να καταλάβουμε ποιοι κρύβονται πίσω από τις μάσκες. Το σόου άνοιξε ο γορίλας που μας εξέπληξε θετικά και μας έκανε να ανυπομονούμε και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. (Δείτε εδώ την εμφάνιση).

Η εμφάνιση που ξεσήκωσε την Αθηνά Οικονομάκου

Ωστόσο ένα άλλο πρόσωπο έκανε την εμφάνισή του και κατάφερε ακόμα και να σηκώσει την Αθηνά Οικονομάκου να σηκωθεί από τη θέση της και να χορεύει. Μάλιστα φώναζε κατά τη διάρκεια πως η γυναίκα πίσω από τη μάσκα είναι φίλη της!

Όταν τελείωσε το σόου ο Σάκης Ρουβάς δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει τον χορό της Αθηνάς Οικονομάκου ασχολίαστο και έτσι της είπε ότι το έχει και με τον χορό. Μάλιστα δεν δίστασε να πετάξει και την επική ατάκα, χαρακτηρίζοντάς την... πολυεργαλείο.

«Σάκη δεν είσαι ο Κοκλώνης» - Δίκασε το Twitter

«Είσαστε έτοιμοι» μας φώναξε ο Σάκης Ρουβάς και το «The Masked Singer» σήκωσε αυλαία. Ο Σάκης γιορτάζει μαζί με τους κριτές και τους μεταμφιεσμένους ένα από τα πιο εντυπωσιακά σόου της ελληνικής τηλεόρασης και το Twitter έχει πάρει ήδη φωτιά.

Ο παρουσιαστής, ντυμένος στα μαύρα, καλωσόρισε κοινό, τηλεθεατές και ντεντέκτιβ και δίχασε το Twitter για την εμφάνισή του σε ακόμα μια παρουσίαση ενός project.

Κάποιοι απόλαυσαν την εικόνα του και άλλοι θα ήθελαν κάποιον άλλον στη θέση του.