MasterChef 6: Ο Γιάννος επέλεξε τον παίκτη για την δοκιμασία με έπαθλο τα 10.000 ευρώ

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Ο Γιάννος επέλεξε τον παίκτη για την δοκιμασία με έπαθλο τα 10.000 ευρώ

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού επεισοδίου του MasterChef 6 φαινόταν ότι θα είναι άκρως ανατρεπτικό καθώς ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι δε θα φύγει κανένας παίκτης.

Βέβαια, οι «Κόκκινοι» που αναδείχθηκαν νικητές θα μπορούσαν να διεκδικήσουν το “Green Award” με το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο κριτής ζήτησε από τον Γιάννο, ως αρχηγό, να υποδείξει τον πρώτο από τους τρεις «Κόκκινους» που θα διεκδικήσουν το Green Award.

Με τον ίδιο να λέει χαρακτηριστικά: «Όλοι βοήθησαν, αλλά θα βάλω τον Νίκο», είπε ο Γιάννος, με τον Σωτήρη Κοντιζά να τον ρωτάει τον λόγο που υπέδειξε τον Νίκο. «Ήμουν ανάμεσα στον Μάριο, τον Νίκο και τον Παναγιώτη… είναι τρία παιδιά που είμαστε πολύ φίλοι.

Ο Νίκος βοήθησε σε όλα τα πόστα, έπρεπε να κάνω αυτήν την κίνηση... Είναι κι ένα σύνολο πραγμάτων, πολυεργαλείο, δεν έχει πάει ακόμα τάκο, υποστηρίζει την ομάδα για αυτό και τον επέλεξα».

Οι δηλώσεις του Γιάννου στο MasterChef 6

«Είχα μια στιγμή αδυναμίας» - Αποχώρησε ξαφνικά από την κουζίνα ο Γιάννος

Μία εξαιρετικά απαιτητική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του MasterChef 6 στο σημερινό (29/3) επεισόδιο. Οι κριτές, αφού υποδέχθηκαν τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή, ανακοίνωσαν πως οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φτιάξουν αρκετά πιάτα.

Κάποια στιγμή λοιπόν, ο Γιάννος, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση του Silver Award και έτσι αποχώρησε θολωμένος από την κουζίνα.

Αφού ηρέμησε, επέστρεψε προκειμένου να συνεχίσει τη μαγειρική και να μπει ξανά στο κυνήγι των 10.000 ευρώ.

«Έσβησαν τα φώτα. Κάηκα. Δεν μπορείς να το εξηγήσεις αυτό. Είχα μείνει και δεν μπορούσα να λειτουργήσω. Είναι κρίμα να φύγεις χωρίς να βγάλεις πιάτο. Δεν λύγισα, ο Γιάννος δεν λυγίζει. Είχα μια στιγμή αδυναμίας, ήθελα καθαρό αέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννος.

Αμέσως μετά, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε ότι όποιος επιθυμούσε είχε δύο λεπτά για να αφήσει τη μαγειρική και να ανέβει στον εξώστη, αφήνοντας πίσω του τα 10.000 ευρώ, εξασφαλίζοντας βέβαια την παραμονή του στο παιχνίδι. Κανείς παίκτης δεν μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.