Elif: Η Μελέκ είναι αβοήθητη πίσω από τα σίδερα της φυλακής - Όλες οι εξελίξεις που δεν θα προβληθούν στην τηλεόραση

Διαβάστε όλη τη συγκλονιστική συνέχεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Μελέκ είναι αβοήθητη πίσω από τα σίδερα της φυλακής - Όλες οι εξελίξεις που δεν θα προβληθούν στην τηλεόραση

Παρά το γεγονός ότι το Star σταμάτησε την προβολή της πολυαγαπημένης σειράς Elif, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, δεν είναι σωστό το κοινό να παραμείνει με την απορία για όσα θα συμβούν στην πορεία. Γι' αυτό παρακάτω ακολουθούν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, ενώ το youweekly ανακοίνωσε και νέο αποκλειστικό δύο μέρες πριν.

Όλες οι εξελίξεις της Elif

Η Μελέκ συνεχίζει να βρίσκεται αβοήθητη και μόνη στη φυλακή μιας και η Χουμεϊρά και ο Κερέμ πίστεψαν τα λεγόμενα της Κιγιμέτ, δηλαδή πως η κοπέλα προσπάθησε να πάρει την περιουσία της άρρωστης μητέρας τους και στη συνέχεια να τη σκοτώσει. Ο Μαχίρ είναι ο μοναδικός που στέκεται στο πλευρό της προσπαθώντας να τη βοηθήσει.

Ωστόσο, η Μελέκ στη φυλακή περνάει δραματικές στιγμές μιας και βρίσκεται στο στόχαστρο μερικών αδίστακτων γυναικών. Μάλιστα, η Φιντάν έχει τον έλεγχο της κατάστασης εκεί, εγώ όλες οι κρατούμενες αλλάζουν συμπεριφορά απέναντι της. Η Μελέκ ξαφνιάζεται από την απότομη αλλαγή της διάθεσής τους, ενώ μία κρατούμενη συμμαχεί με τη Φιντάν και μαζί τρομοκρατούν τη Μελέκ μέρα και νύχτα.

Elif

Από την άλλη, ο Μαχίρ προσπαθεί να κλείσει ένα ραντεβού με τη διάσημη δικηγόρο Φικρέτ Οβαλί σχετικά με την υπόθεση της Μελέκ, αλλά δεν τα καταφέρνει. Στην έπαυλη, η Ασλί κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της προκειμένου να μπορέσει να βοηθήσει κι εκείνη τη Μελέκ.

Ακόμη, η κοπέλα θέλει να προστατεύσει και την Ελίφ από την Κιγιμέτ και προσπαθεί να μιλήσει στη Χουμεϊρά για την άσχημη συμπεριφορά της γυναίκας απέναντι στην Ελίφ, αλλά δυσκολεύεται και δεν τα καταφέρνει. Καταλήγει, όμως, να υπενθυμίσει στη Χουμεϊρά πως πρέπει να προστατεύει την Ελίφ ό,τι και αν γίνει.

Την επόμενη μέρα, ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ στη φυλακή και προσπαθεί να την εμψυχώσει λέγοντας της πως θα βρει τον καλύτερο δικηγόρο, που θα αποδείξει την αθωότητα της και σύντομα θα είναι ελεύθερη και πάλι.

Χωρίς να γνωρίζει τη σχέση του Μαχίρ με την Κιγιμέτ η Μελέκ μοιράζεται μαζί ίου την ανησυχία της για την Ελίφ, ιώρα που η γυναίκα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στην έπαυλη Λίγο μετά, η Φιντάν βρίσκει κάτι που είναι πολύτιμο για τη Μελέκ, μία φωτογραφία της Ελίφ, και το χρησιμοποιεί εναντίον της για να την ελέγχει.

Η Μελέκ γίνεται έξαλλη από θυμό και προσπαθεί να της επιτεθεί για να την πάρει πίσω, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Την ίδια στιγμή, η Κιγιμέτ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και γυρίζει στην έπαυλη και η Ελίφ είναι εξαιρετικά ανήσυχη. Η Γκιουλσούμ και η Ασλί, όμως λένε στη μικρή πως δεν πρέπει να φοβάται και πως αυτές οι δύο θα είναι συνέχεια μαζί της.

Παράλληλα, ο Μαχίρ μιλάει με τη δικηγόρο για να, βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή. Η δικηγόρος Φικρέτ θυμώνει με τον Μαχίρ γιατί καταλαβαίνει πως είναι προκατειλημμένος απέναντι της επειδή είναι γυναίκα. Όμως αποφασίζει να τον ακούσει και εκείνος της εξηγεί την υπόθεση.

Η γυναίκα, βέβαια, του ζητάει χρόνο για να σκεφτεί αν θα αναλάβει τη Μελέκ, ενώ στην έπαυλη η Κιγιμέτ προσπαθεί να σκεφτεί με ποιον τρόπο θα κάνει τη Ματσιντέ να ξεχάσει εντελώς την Ελίφ και τη μητέρα της. Στη φυλακή, η Μελέκ έχει προβλήματα με τη Φιντάν. Εξαιτίας της είναι εξουθενωμένη και νηστική, καθώς τη βάζει να κάνει βαριές δουλειές. Η μόνη που την υποστηρίζει είναι η Τσιτσέκ.

Η Νεσρίν, όμως, το καταλαβαίνει και στρέφεται εναντίον της. Από την άλλη, όλες οι προσπάθειες του Μαχίρ να βοηθήσει τη Μελέκ ναυαγούν, όταν η δικηγόρος του ανακοινώνει πως δεν θέλει να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ.

Η τελευταία είναι απογοητευμένη και πιστεύει πως το κακό θα νικήσει, όμως κάποιος τη βοηθάει και αναπτερώνει τις ελπίδες της. Στην έπαυλη, η Κιγιμέτ φέρεται άκαρδα στη μικρή Ελίφ, αλλά εκείνη κάνει υπομονή για το καλό της μητέρας της.

Την επόμενη μέρα, η δικηγόρος Φικρέτ Οβαλί δέχεται τελικά να αναλάβει την υπόθεση της Μελέκ και ο Μαχίρ είναι πολύ χαρούμενος, αν και ανησυχεί για την αντίδραση της μητέρας του. Κι ενώ η Μελέκ στη φυλακή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο από τις συγκρατούμενές της, ο Λεβέντ και η Χουμεϊρά είναι μπερδεμένοι με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί η Μελέκ έκρυψε από όλους ότι η Ελίφ είναι κόρη της και αποφασίζουν να ψάξουν και να μάθουν την αλήθεια. Αρχίζουν να αμφισβητούν πως όσα τους έχει πει η Μελέκ είναι αλήθεια, ενώ θέλουν να μάθουν την πραγματική της ταυτότητα ευελπιστώντας έτσι να καταφέρουν να βγάλουν μία άκρη.

Ωστόσο, μέχρι να συμβεί αυτό, η Χουμεϊρά με τον Κερέμ είναι αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τη Μελέκ για τα ψέματα και την απάτη της. Τα αδέλφια, όμως, ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν πως η Μελέκ προσέλαβε μία από τις καλύτερες δικηγόρους της χώρας για να την υπερασπιστεί.

Απορούν για το πώς καταφέρνει να την πληρώσει και τα ερωτήματα τους σχετικά με το ποια είναι η Μελέκ αυξάνονται. Για αυτή την τελευταία εξέλιξη ενημερώνεται και η Κιγιμέτ και θυμώνει με τον Μαχίρ, ενώ αυτός, υπό την άλλη, θέλει να σώσει τη Μελέκ χωρίς να κινδυνέψει η μητέρα του.

Το τραγικό φινάλε που δεν θα δείξει ποτέ η τηλεόραση

Τα νέα επεισόδια λοιπόν της Elif θα προβάλλονται αποκλειστικά στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο StarTV, ώστε να μη χάσουν τη συνέχεια του 5ου κύκλου της τουρκικής σειράς.

Elif φινάλε σειράς

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα.

Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ.

Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.