X-Factor: «Είσαι ερωτεύσιμος, δεν στην πέφτω» - "Τρελάθηκε" η Μαρίζα Ρίζου με διαγωνίζομενο

Την "μάγεψε" με την φωνή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
X-Factor: «Είσαι ερωτεύσιμος, δεν στην πέφτω» -

Μάγεψε τους κριτές στο αποψινό 8/4 επεισόδιο του X- Factor ο 9χρονος Γιάννης Παπαπέτρου και ιδιαίτερα τη Μαρίζα Ρίζου, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να τον αποκαλέσει... «ερωτεύσιμο»!

Ο Γιάννης λοιπόν κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους τους κριτές και να τους μαγέψει με το ταλέντο και τη φωνή του, με αποτέλεσμα φυσικά να του δώσουν τα 4 ναι και να περάσει στην επόμενη φάση.

«Είσαι ερωτεύσιμος, δεν στην πέφτω ε! Μην παρεξηγηθούμε», του είπε η Μαρίζα Ρίζου με εκείνον να απαντά «προφανώς», ενώ εξίσου χαμό προκάλεσε και μια πρωταθλήτρια στο Taekwondo!

Ο 19χρονος Γιάννης που τρέλανε την Μαρίζα Ρίζου στο X-factor

Υποψήφια αποστόμωσε τον Μιχάλη Κουϊνέλη και τον άφησε άναυδο

Άλλο ένα βράδυ ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA το μουσικό show «X-Factor» όπου μέχρι στιγμής ο ανταγωνισμός φαίνεται να "φουντώνει" ολοένα και περισσότερο μιας και έχουμε δει αρκετούς διαγωνιζόμενους να έχουν εκπλήξει ευχάριστα την κριτική επιτροπή.

Συγκεκριμένα, είδαμε την Μαριλένα Ξανθούλη στην σκηνή του show όπου μετά το τέλος της ερμηνείας της, οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με τη φωνή της, κάτι που θέλησαν να εκφράσουν με ατάκες. Ωστόσο, η τοποθέτηση του Μιχάλη Κουϊνέλη μάλλον την έκανε να αντιδράσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουϊνέλης τη ρώτησε: «Πέρασες καλά; Το ευχαριστήθηκες; Και τι σημασία έχουμε όλοι εμείς; Έχει καμία σημασία τι θα πω εγώ;». Με εκείνη να απαντάει «Εσείς, κύριε Μιχάλη, όχι, αλλά ο κύριος Στέλιος ναι, έχει σημασία».