Τέλος από το STAR το Masterchef 6

Ποιες μέρες του Πάσχα δεν θα μεταδοθεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τέλος από το STAR το Masterchef 6

Διαφορετικό θα είναι το πρόγραμμα του STAR όσον αφορά τις ημέρες του Πάσχα και πολλά προγράμματα όσο και εκπομπές θα σταματήσουν προσωρινά και θα επανέλθουν την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Ποιες μέρες δεν θα προβάλλεται το Masterchef 6 λόγω Πάσχα

Όσον αφορά το Masterchef 6, δεν θα μεταδοθεί από Μ. Τετάρτη 20/4 έως Τρίτη 26/4. Από την Τετάρτη 27/4 η εκπομπή θα επανέλθει με νέο επεισόδιο (δείτε εδώ τι θα δούμε σήμερα).

Απασφάλισε ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος - «Δεν ήθελα να ξαναμπώ στο MasterChef»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Breakfast@star» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Δευτέρας 4/4 ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο πρώην παίκτης του Masterchef 6. Ο ίδιος μίλησε για τη διαδικασία των επιστροφών ενώ μάλιστα αποκάλυψε πως δεν ήθελε να μπει ξανά στο σπίτι του ριάλιτι.

«Δεν πήρα κρέας γιατί δεν ήθελα να δυσκολέψω τον Στέφανο επειδή είναι καλός φίλος. Σίγουρα αυτό το εκτίμησε ο Στέφανος. Έτσι κι αλλιώς εγώ δεν ήθελα να μπω ξανά στο σπίτι. Ήθελα να βοηθήσω τον Στέφανο. Ήθελα να περάσει ο Στέφανος. Η αλήθεια είναι ότι στεναχώρησα πολύ κόσμο που δεν μπήκα πάλι.

Δεν σκέφτηκα ότι θα έμπαινα ξανά στον διαγωνισμό. Δεν ήθελα να κοροϊδέψω τους κριτές, αλλά ούτε και τα παιδιά. Πιστεύω ότι αυτό είναι κάτι που το σεβάστηκαν και οι κριτές. Θα έλεγα όχι και να μου έλεγαν να μπω στο σπίτι. Όταν άκουσα πως φεύγει ο Στέφανος λέω “δεν το πιστεύω”. Ήμουν πολύ δυσαρεστημένος από τον κόσμο έξω και όλο αυτό που είχε γίνει. Δε σκέφτηκα να μπω και να το γυρίσω. Μόνο για τους φίλους μου θα έμπαινα», είπε χαρακτηριστικά.