Masterchef 6 higlights 31/3: Επέστρεψαν 3 παίκτες στο παιχνίδι! Χαμός στο σπίτι

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6 higlights 31/3: Επέστρεψαν 3 παίκτες στο παιχνίδι! Χαμός στο σπίτι

Ακόμα ένα επεισόδιο του Masterchef 6 παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης 31/3, στο οποίο είδαμε μερικές επιστροφές... καταστροφές, που δεν ενθουσίασαν και τόσο τους υπόλοιπους παίκτες.

Τα 31/3 highlights του Masterchef 6

Μονομαχίες μέχρι τελικής πτώσεως - Το avantage του Γρηγόρη

Συνεχίζονται οι επιστροφές - καταστροφές στο MasterChef, καθώςπαρακολουθήσαμε παλιούς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής να επιστρέφουν στις κουζίνες για να διεκδικήσουν μια ακόμα ευκαιρία στο παιχνίδι. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο τις εντυπώσεις έκλεψε η επιστροφή του «Μπόμπαινα». (Δείτε εδώ τι έγινε).

Χτες η Ελπίδα ήταν η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef, έχοντας το καλύτερο πιάτο μαζί με τον Γρηγόρη, ενώ σήμερα ο Γρηγόρης, ο «Μπόμπαινας», ο Νίκος, ο Στέφανος, η Αναστασία και η Βασιλική να διεκδικούν την ευκαιρία να επιστρέψουν.

Ο Γρηγόρης έχοντας τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια είχε και πλεονεκτήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. Επίλεξε τον παίκτη με τον οποίο θα διαγωνιζόταν, αλλά και το υλικό που θα πρωταγωνιστούσε στο πιάτο. Είχε δεν την ευκαιρία να διαλέξει και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα διάλεγε δεύτερος παίκτη να ανταγωνιστεί.

Κάπως έτσι τα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν ήταν: Γρηγόρης-Νίκος, Στέφανος-Ταϊρίδης, και Βασιλική-Αναστασία.

Έσταξαν φαρμάκι οι παίκτες για τις επιστροφές - Έξαλλη η Φανή

Το επεισόδιο του MasterChef (31/3) έχει φέρει τους παίκτες αντιμέτωπους με πολλές δοκιμασίες και φαίνεται πως στους περισσότερους δεν αρέσει η εξέλιξη του παιχνιδιού και η δυνατότητα που δίνεται στους νέους παίκτες.

Και αυτό γιατί ενώ είδαμε τον Γιώργο να επιστρέφει και να διεκδικεί την είσοδό του στο παιχνίδι ξανά, αποφάσισε τελικά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

«Θα ήθελα να αποχωρήσω. Όταν έχεις ένα κατάστημα, αυτό σε καλεί. Επειδή λείπω αρκετό καιρό και έχουν γίνει και κάποιες αναποδιές θα ήθελα να επιστρέψω. Είμαι ανοιχτός στην κριτική σας και θα ήθελα να έρθετε εκεί να μου πείτε και τι μπορώ να κάνω καλύτερα», είπε ο Γιώργος.

Όπως έκριναν οι τρεις σεφ, η Ελπίδα και ο Γρηγόρης είχαν τα δύο καλύτερα πιάτα της ημέρας. Ωστόσο η επιστροφή της Ελπίδας δεν ευχαρίστησε καθόλου τη Φανή, η οποία κατακεραύνωσε την συμπαίκτρια της.

Αυτοί είναι οι τρεις παίκτες που επέστρεψαν στο παιχνίδι

Οι δοκιμασίες για τις επιστροφές των παικτών που έχουν αποχωρήσει από το MasterChef 6, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (31/3). Ήδη από το (30/3) επεισόδιο είδαμε την Ελπίδα να παίρνει την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Ο Γρηγόρης έχοντας τη δεύτερη καλύτερη προσπάθεια είχε και πλεονεκτήματα για τη σημερινή αναμέτρηση, έτσι επέλεξε τον παίκτη με τον οποίο θα αναμετρηθεί για να διεκδικήσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Ο παίκτης αυτός ήταν ο Νίκος, ωστόσο όπως φάνηκε στο τέλος, ο Γρηγόρης ήταν ο ηττημένος της μονομαχίας και ο Νίκος πήρε το εισιτήριο για το σπίτι.

Από τη μονομαχία της Βασιλικής με την Αναστασία, την ποδιά και το εισιτήριο της επιστροφής στο σπίτι του MasterChef 6, το πήρε η Βασιλική, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την προσπάθειά της.

Το καλύτερο βέβαια το κρατήσαμε για το τέλος. Στο παιχνίδι, επέστρεψε ο Δημήτρης! Ο «Μπόμπαινας» νίκησε τον Στέφανο και κάπως έτσι μπήκε, έτοιμος να κάνει και πάλι χαμό στον διαγωνισμό μαγειρικής.