The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (13/4)

Όλα όσα θα δούμε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The 2night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου (13/4)

Απόψε στις 24:00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show», μετά τον Παντελή Τουτουντζή, τη Ματίνα Παγώνη, την αγαπημένη παθολόγο που μπήκε τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή μας με αφορμή την πανδημία. Άραγε, η ίδια έχει νοσήσει;

Σε μια συζήτηση πιο χαλαρή και ανθρώπινη, η Ματίνα Παγώνη αποκαλύπτει την αιτία που την έκανε να ακολουθήσει την Ιατρική, τον λόγο που αποφάσισε να σπουδάσει στη Νάπολη, αλλά και τον τόπο που γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τη Λέσβο. Για ποιο λόγο ασχολήθηκε ενεργά με τον συνδικαλισμό; Τι γνώμη έχει για τα «φακελάκια»; Τι την κάνει να λυγίζει στην καθημερινότητά της;

Πώς το επάγγελμά της την έκανε να φιλοσοφήσει διαφορετικά τη ζωή; Τέλος, η Ματίνα Παγώνη μιλάει για την αδυναμία της στη μουσική και δηλώνει αισιόδοξη για τις διακοπές του Πάσχα στα χωριά μας.

Ένα «αχτύπητο» δίδυμο υποδέχεται ο Γρηγόρης στο αποψινό «The 2Night Show». Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης, μετά από 25 χρόνια ραδιοφωνικής «συμβίωσης», μοιράζονται όσα τους ενώνουν και όσα τους «χωρίζουν».

Θυμούνται την πρώτη τυχαία συνάντησή τους, «μεταφράζουν» τα νούμερα ακροαματικότητας της εκπομπής τους και εξηγούν πώς βρέθηκαν από το ραδιόφωνο… στην ΕΡΤ. Τέλος, δηλώνουν εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους και ο Γρηγόρης τους καλεί να αποδείξουν πόσο καλά ξέρει «Αυτός» τον «Άλλον» με μάτια κλειστά!

«The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Απόψε στις 24:00 και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Συντελεστές:

  • Executive Producer: Αγλαΐα Λάτσιου
  • Σκηνοθέτης: Σπύρος Λέπουρας
  • Αρχισυντάκτρια: Νάνσυ Αντωνίου
  • Παραγωγή: Μαίρη Μουστάκη

Το trailer του αποψινού (13/4) The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η παρέμβαση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην έναρξη του χθεσινού (12/4) The 2night Show

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show μίλησε ο Παντελής Τουτουντζής για τον σύντροφο και της οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και με αφορμή τις δυσκολίες που εξήγησε ότι αντιμετώπισαν ως ομοφυλόφιλο ζευγάρι να υιοθετήσουν παιδί, ο παρουσιαστής θέλησε να εκφράσει τη δική του άποψη επάνω στο θέμα.

Συγκεκριμένα, ως πατέρας και ο ίδιος μπορεί να κατανοήσει όλα τα συναισθήματα του να έχεις ένα παιδί και τον ρόλο που αυτό παίζει στη ζωή ενός ανθρώπου, καθώς οφείλει να γίνεται προτεραιότητά του. Βλέποντας και όσα συμβαίνουν με την τραγωδία στην Πάτρα και τα άτυχα κορίτσια, ο Γρηγόρης τόνισε πως καμία σχέση δεν θεωρεί ότι έχει η ομοφυλοφιλία, εν τέλει, με την ευτυχία ενός παιδιού.

«Μετά από όλα αυτά που ακούμε τον τελευταίο καιρό -ξέρεις για ποια ιστορία μιλάω, αυτή που έχει σοκάρει όλο το πανελλήνιο, προχτές ακούσαμε κάτι άλλο- λέω ποιος είναι αυτός που θα υπογράψει ότι τα παιδιά που μεγαλώνουν μόνο σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες είναι ευτυχισμένα;

Αν μου δείξει ότι όλα τα παιδιά είναι ευτυχισμένα, ότι δεν θα τα πειράξει κανείς, δεν θα ασκηθεί βία τότε να πει την άποψή του (για τις ομόφυλες οικογένειες). Αλλιώς καλύτερα να σωπάσουμε και να δούμε το αποτέλεσμα πώς μεγαλώνουν τα παιδιά από κάθε οικογένεια», είπε ο παρουσιαστής.