Γη της Ελιάς: Πασίγνωστη ηθοποιός εισβάλλει στην σειρά - Ο μυστηριώδης ρόλος της

Θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε δύο ηθοποιούς

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Πασίγνωστη ηθοποιός εισβάλλει στην σειρά - Ο μυστηριώδης ρόλος της

Μυστικά καλά κρυμμένα από το παρελθόν, φέρνει μαζί της η ηθοποιός που εισβάλλει στη Γη της Ελιάς με νέο ρόλο! Ένα νέο λοιπόν πρόσωπο πρόκειται να μπει σύντομα στην επιτυχημένη σειρά του MEGA σε ρόλο-έκπληξη, καθώς θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε δύο ήδη υπάρχοντες ρόλους.

Ποια ηθοποιός μπαίνει στη Γη της Ελιάς;

Όπως αποκάλυψε την Πέμπτη 14/4 ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», πρόκειται για τη Φανή Αναστασίου, μια δυναμική ποινικολόγο, την οποία θα ενσαρκώσει η ταλαντούχα ηθοποιός Νίκη Παλληκαράκη.

Μια νέα ιστορία θα αρχίζει να ξετυλίγεται με την άφιξή της και θα φέρει στο φως ένοχα μυστικά του παρελθόντος. Η νέα ηρωίδα είναι μεγαλοαστή δικηγόρος, που χήρεψε πριν από τρία χρόνια και θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στη Μαρία Αναγνώστου (Μάρω Κοντού) και την Αντιγόνη (Ήβη Νικολαΐδου).

Στα μαχαίρια Στέφανος και Στάθης με αφορμή την επίθεση στην Εύα

Η ολοκληρωτική ρήξη στο σπίτι των Καπερνάρων δεν αργεί να έρθει, καθώς μετά την Αρετή στη Γη της Ελιάς την Πέμπτη 14/4, και ο Στέφανος πηγαίνει να βρει την Εύα και την απειλεί να μείνει μακριά από τη μητέρα του, η οποία όπως θα δούμε ψάχνει να βρει τρόπο να τους χωρίσει πάση θυσία.

Επεισόδιο 184β: Ο Στάθης γίνεται πυρ και μανία με την επίθεση του Στέφανου στην Εύα, αλλά τα χειρότερα θα έρθουν όταν λάβει την αγωγή διαζυγίου και συνειδητοποιήσει πως η Αρετή τα θέλει όλα. Η κίνηση του Αποστόλη να κυκλοφορήσει με τη Σοφία θα του γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς η Ευτυχία αντί για ζήλια καταλήγει να νιώθει θυμό.

Η Μυρτάλη βρίσκει νέο σπίτι και ετοιμάζεται να μετακομίσει. Ο Ιάκωβος παλεύει να κρατηθεί μακριά από την Αθηνά, αλλά το μοιραίο δεν θα αργήσει να συμβεί.