Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον τελικό

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον τελικό

Ο τρίτος ημιτελικός του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 16/4 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Φυσικά, όλοι οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να καταφέρουν να κατακτήσουν μία θέση στο μεγάλο τελικό (δείτε εδώ πότε θα γίνει).

Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που προκρίθηκαν στον τελικό του Ελλάδα έχεις Ταλέντο

Αυτοί λοιπόν που εντυπωσίασαν τους 4 κριτές ήταν 5. Ο λόγος για την Στέλλα Τσεκουρά, τον Κωνσταντίνο Τσαμαδό και τους Kings Don’t Care, η Criziel Baculi και η Ksenia Kochenkova.

Μάλιστα, οι Kings Don't Care από τη Θεσσαλονίκη και ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός ο 14χρονος τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών πέρασαν απευθείας στον τελικό ενώ τα αλλά τρία ταλέντα τέθηκαν στην ψηφοφορία του κοινού για να επιλέξει εκείνον ποιον θέλει να δει στο τελικό.

Με δάκρυα στα μάτια ο Τάκης Ζαχαράτος - Χειροκρότησε με την ψυχή του την διαγωνιζόμενη

Ο τρίτος ημιτελικός του Ελλάδα έχεις Ταλέντο έκρυβε όπως φαίνεται απίστευτα μεγάλες εκπλήξεις, με την διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες να κλέβει την καρδιά κοινού και κριτών, και ιδιαίτερα του Τάκη Ζαχαράτου.

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες είχε ήδη εντυπωσιάσει από την οντισιόν της και πιο πολύ από όλους τον Τάκη Ζαχαράτο. Η ίδια είχε αφηγηθεί την προηγούμενη φορά την ιστορία της, λέγοντας ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής και ότι στην ουσία είναι αυτοδίδακτη και προσπαθεί μόνη της να προχωρήσει μπροστά και να κάνει καριέρα.

Μετά από την εμφάνισή της, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα πήγαν καλά, μιας και άκουγε το κοινό και τους κριτές να την χειροκροτούν. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, μόλις την είδαν να ξεσπά σε κλάματα, της είπαν χαρακτηριστικά: «Μην κλαις, ήσουν μαγική, φανταστική, ήσουν φοβερή».