Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος πάτησαν το Golden Buzzer!

Τι τους κέρδισε;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Νικόλας Ράπτης και Σταύρος Σβήγκος πάτησαν το Golden Buzzer!

Οι τηλεθεατές του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» παρακολούθησαν ακόμη ένα λαμπερό σόου απόψε Σάββατο 20/3, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Για ακόμη μια φορά οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή προκειμένου να πείσουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Ποιοι πήραν το Golden Buzzer από τον Νικόλα Ράπτη και τον Σταυρό Σβήγκο;

Μία ομάδα αγοριών όμως κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, την κριτική επιτροπή αλλά και τους παρουσιαστές. Η ομάδα των αγοριών έδειξαν τις ικανότητές τους parkour και εντυπωσίασαν τους πάντες.

Εκεί λοιπόν που οι κριτές τους έλεγαν απλά το μεγάλο «ναι» εισέβαλλαν στο πλατό ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος πλησίασαν το τραπέζι των κριτών και πάτησαν το κουμπί του golden buzzer.

Οι χορευτές άρχισαν να “χοροπηδούν” από την χαρά τους, να τους ευχαριστούν καθώς βρέθηκαν ένα βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο τελικό.

Ξέσπασε σε κλάματα η Έλενα Χριστοπούλου - Τι συνέβη;

Άλλο ένα επεισόδιο του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» απολαύσαμε το βράδυ του Σάββατου 5/3 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, με πολλά ταλέντα, ανατροπές και συγκίνηση.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που ανέβηκε στη σκηνή ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος με την συνοδεία του κλαρίνου τραγούδησε ένα παραδοσιακό κομμάτι, και έκανε όλο το κοινό να δακρύσει καθώς προκάλεσε ρίγη με την χροιά της φωνής του, που θύμιζε Ελλάδα.

Εκτός από το κοινό, ο Κωνσταντίνος με το ταλέντο του, καθήλωσε παρουσιαστές και την κριτική επιτροπή, ενώ πιο συγκεκριμένα την Έλενα Χριστοπούλου η οποία είχε εμφανώς δακρύσει, κάνοντας την ανατροπή και πατώντας το Golden Buzzer!

Η Έλενα Χριστοπούλου, ανέφερε πως όλα αυτά της θύμισαν εικόνες από τον παππού της και το χωριό της το οποίο λατρεύει με αποτέλεσμα να πατήσει το Golden Buzzer και να πανηγυρίσει όλο το πλατό.

Ο Κωνσταντίνος το καταχάρηκε, αγκαλιάστηκε με τον συνοδό του αλλά και με τον μπαμπά του που τον περίμενε με αγωνία απέξω.