Σασμός - αποκλειστικό: Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί

Με πολλούς θανάτους και χωρισμούς το φινάλε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός - αποκλειστικό: Αργυρώ και Αστέρης ξανά μαζί

Μην χάσετε στο νέο τεύχος του TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή σε όλα τα περίπτερα!!!!! «Η μόνη παρηγοριά που μου μένει είναι να ξέρω ότι εσύ είσαι κάπου εκεί έξω και είσαι καλά. Είναι ο μόνος λόγος για να συνεχίσω να ζω και να αναπνέω…», έγραψε ο Αστέρης στην Αργυρώ και η καρδιά της έγινε χίλια κομμάτια. Η Αργυρώ το ξέρει και το έχει παραδεχτεί ακόμα και στον Σταύρο ότι δεν θα ξαναερωτευτεί ποτέ άλλον άντρα εκτός από τον Αστέρη. Και ο έρωτας στον «Σασμό» θα κυριαρχήσει. Η αγάπη, η ήπια η ανιδιοτελής του Σταύρου θα αφήσει τον χώρο στο πάθος του έρωτα και η Αργυρώ θα είναι ξανά μαζί με τον Αστέρη.

Μετά τη δίκη η Αργυρώ επιστρέφει στα Γιάννενα όπου την περιμένει με λαχτάρα ο Σταύρος και το παιδί της. Εκεί έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της συνεχίζει να σκεπάζεται με σύννεφα, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Αστέρης είναι ελεύθερος ενώ ο Πέτρος είναι στο χώμα (δείτε και το σημερινό 19/4 επεισόδιο).

Η Αργυρώ αποφασίζει να προχωρήσει σε έφεση κατά της απόφασης του δικαστηρίου και η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην το κάνει: «Ο,τι έγινε έγινε. Τώρα να κοιτάξεις μόνο μπροστά, έχεις μια οικογένεια», της επισημαίνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη: «Δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι», της απαντάει. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης προσεγγίζει τον Αγγελο προσπαθώντας να τα βρει μαζί του, αλλά και ο Αγγελος δείχνει πλέον να τον μισεί.

Στο μεταξύ, στο μυαλό τού Αστέρη συνεχώς είναι η Αργυρώ και απελπισμένος αποφασίζει να πάει να τη βρει. Ο Αστέρης κάνει λοιπόν το ταξίδι που όλοι απεύχονται στα Γιάννενα, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να βρει τα πατήματά της κοντά στον Σταύρο και το παιδί. Ο Αστέρης κάνει τα πάντα για να πλησιάσει την Αργυρώ και τελικά τα καταφέρνει και μιλάνε οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Πότε ωστόσο επιστρέφει μετά το Πάσχα η σειρά;

Την ίδια στιγμή η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Μαθιό να συνετίσει τον αδελφό του: «Τι είναι αυτά που κάνει; Πες του να μείνει μακριά της, μην πάει γυρεύοντας», του τονίζει. Την ίδια στιγμή ο Αστέρης στην προσπάθειά του να συναντήσει την Αργυρώ, θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μια πολύ σκληρή αλήθεια. Θα δει ότι η Αργυρώ έχει φτιάξει οικογένεια, έχει κοντά της τον Σταύρο αλλά και τον γιο της, τον μικρό Πέτρο.

Ο Αστέρης τους βλέπει μαζί και μένει άφωνος, ενώ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα, η οποία του ζητάει: «Σε παρακαλώ άφησέ την. Είδες ότι πλέον έχει οικογένεια, μην μπεις ξανά στη ζωή της».

Σασμός αποκλειστικό

Αυτά είναι μόνο η αρχή για όσα ανατρεπτικά θα ακολουθήσουν. Η Αργυρώ με τον Σταύρο, το παιδί και τη μητέρα της όπως θα δούμε θα επιστρέψουν στην Κρήτη, όπου θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ώρα που ο Αστέρης με την Αργυρώ θα είναι και πάλι μαζί.

Η αγάπη που έχει δώσει ο Σταύρος στην Αργυρώ είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που έχει δώσει η ίδια στον Σταύρο. Για εκείνον είναι ο μεγάλος του έρωτας, για εκείνη όμως είναι η απόλυτα ήρεμη και χωρίς χτυποκάρδι αγάπη. Βλέπει τον Σταύρο ξεκάθαρα, νηφάλια, χωρίς την τρέλα του έρωτα, ενός έρωτα που μόνο στον Αστέρη έχει δώσει για πάντα.

Έτσι θα έρθουν και πάλι κοντά Αργυρώ και Αστέρης στον Σασμό

Τα πράγματα μετά την επιστροφή τους στην Κρήτη θα αλλάξουν, πολλά θα έχουν συμβεί, άνθρωποι θα έχουν φύγει από τη ζωή (δείτε εδώ) και εμπόδια θα έχουν πέσει. Η φλόγα του έρωτα του Αστέρη όμως για την Αργυρώ καίει και φουντώνει ακόμα πιο πολύ. Σύντομα αυτό που θα συμβεί μεταξύ τους δεν θα μείνει κρυφό. Η ίδια η Αργυρώ θα μιλήσει στον Σταύρο.

Ο Σταύρος για μια ακόμα φορά θα την καταλάβει. Για μια ακόμα φορά θα δείξει το μεγαλείο της ψυχής και της αγάπης του γι’ αυτήν. Ο Σταύρος δεν θα μπει εμπόδιο ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη. Την αγαπάει τόσο πολύ που θα αντιμετωπίσει με αξιοπρέπεια όλο αυτό, προκειμένου η αγαπημένη του να είναι ευτυχισμένη, κι ας γίνει ο ίδιος κομμάτια.

Η ένωση λοιπόν του Αστέρη με την Αργυρώ είναι σίγουρη, όπως σίγουρος είναι και ο χωρισμός της με τον Σταύρο, ο οποίος θα παίξει ακόμα έναν καθοριστικό ρόλο στη ζωή και στην ευτυχία της.