«Έσκασε» η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Μάρκο Σεφερλή - Τι συνέβη;

Για το Super Mammy

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Μάρκο Σεφερλή - Τι συνέβη;

Μπορεί ο Μάρκος Σεφερλής και το Super Mammy να δέχθηκαν πολύ σκληρή κριτική (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter), ωστόσο το νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1 έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και έτσι συνεχίζει ακάθεκτο κάθε εβδομάδα.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το Super Mammy

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: υπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα!

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «Super Mammy», τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο του Super Mammy

«Μας πιάσανε στο δείπνο»

Η Χαρίκλεια και η Μίνα δεν προσκαλούνται στο μπάτσελορ πάρτι της Μαρίας, επειδή είναι μεγάλες σε ηλικία. Στην προσπάθειά τους να το σαμποτάρουν, κάνουν κατά λάθος άνω – κάτω μια… κηδεία! Λίγο μετά, η Χαρίκλεια προσκαλεί την κυρία Τσαλαπαταούρα σε δείπνο, στο οποίο αναλαμβάνουν να μαγειρέψουν και να σερβίρουν ο Τεό και ο Τέρυ. Μόλις η Χαρίκλεια πληροφορείται ότι το σπίτι της κυρίας Τσαλαπαταούρα διαθέτει δύο τουαλέτες, προκειμένου να την εντυπωσιάσει, εγκαθιστά κι αυτή μια δεύτερη τουαλέτα κάτω από τις σκάλες. Όταν, όμως, ο Παππούς, θα μπερδέψει τις πόρτες και θα μπει στην ντουλάπα, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια…

Η απόφαση για το μέλλον του Super Mammy

Λίγες μέρες έχουν περάσει μόνο από τη μέρα που ο Μάρκος Σεφερλής σύστησε στο τηλεοπτικό κοινό τη Super Mammy μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Το πρώτο επεισόδιο έφερε θύελλα αντιδράσεων από το κοινό, εξαιτίας κάποιων σεξιστικών σχολίων που ακούστηκαν.

Είτε αρέσει σε κάποιον ο Μάρκος Σεφερλής είτε όχι, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός πως είναι ένας... σύγχρονος μετρ της κωμωδίας. Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μάς σύστησε πριν λίγες ημέρες τη «Super Mammy» του, βασισμένη στην κορυφαία κωμωδία του BBC «Mrs Browns boys» και φυσικά το πιστό του κοινό ανταποκρίθηκε.

Και όπως λοιπόν συνηθίζει το κανάλι του Αμαρουσίου, σειρές και πρότζεκτ που σημειώνουν επιτυχία, δεν τα αφήνει να ολοκληρωθούν εύκολα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη στα περίπτερα. Για την ακρίβεια, τα συνεχίζει επ’ αόριστον!

Super Mammy νέα σεζόν

Σε όλα τα παραπάνω όμως, ας μας επιτρέψει το κανάλι να βάλουμε εμείς ένα ερωτηματικό καθώς το πρότζεκτ του Μάρκου Σεφερλή μέχρι πρότινος έχει δεχτεί έντονη λογοκρισία από τον κόσμο που όχι μόνο δεν αρέσκεται και δεν χασκογελάει στο ελαφρύ χιούμορ που συνηθίζει να παρουσιάζει ο ηθοποιός στο «Δελφινάριο», αλλά και δεν ανέχεται, μεταξύ άλλων, τον συνεχή υποβιβασμό της γυναίκας...