Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για το Super Mammy του Σεφερλή λίγο πριν το σημερινό 24/4 επεισόδιο

Όλες οι εξελίξεις της σειράς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 για το Super Mammy του Σεφερλή λίγο πριν το σημερινό 24/4 επεισόδιο

Απόψε το βράδυ Κυριακή του Πάσχα 24/4, θα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του ANT1 ακόμη ένα επεισόδιο της σειράς του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, αφού σύμφωνα με ορισμένη μερίδα κόσμου προσβάλει κάποιες κατηγορίες ανθρώπων.

Ο σταθμός λοιπόν, εξέδωσε ανακοίνωσε για τις σημερινές εξελίξεις, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου στις 22:00 το βράδυ.

Η ανακοίνωση ΑΝΤ1 για το Super Mammy

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα. Υπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα! Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «Super Mammy», τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

4o επεισόδιο - 24/4

«Μας πιάσανε στο δείπνο»: Η Χαρίκλεια και η Μίνα δεν προσκαλούνται στο μπάτσελορ πάρτι της Μαρίας, επειδή είναι μεγάλες σε ηλικία. Στην προσπάθειά τους να το σαμποτάρουν, κάνουν κατά λάθος άνω – κάτω μια… κηδεία! Λίγο μετά, η Χαρίκλεια προσκαλεί την κυρία Τσαλαπαταούρα σε δείπνο, στο οποίο αναλαμβάνουν να μαγειρέψουν και να σερβίρουν ο Τεό και ο Τέρυ. Μόλις η Χαρίκλεια πληροφορείται ότι το σπίτι της κυρίας Τσαλαπαταούρα διαθέτει δύο τουαλέτες, προκειμένου να την εντυπωσιάσει, εγκαθιστά κι αυτή μια δεύτερη τουαλέτα κάτω από τις σκάλες. Όταν, όμως, ο Παππούς, θα μπερδέψει τις πόρτες και θα μπει στην ντουλάπα, τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια…

H «Super Mammy» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN’S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή σε όσους τον κράζουν

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή.

Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.