Αποκάλυψη μετά από 16 χρόνια - Ο λόγος που εξαφανίστηκε ο Χρήστος Πολίτης μετά τη Λάμψη

«Τον είχαν πικράνει και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποκάλυψη μετά από 16 χρόνια - Ο λόγος που εξαφανίστηκε ο Χρήστος Πολίτης μετά τη Λάμψη

To βράδυ της Δευτέρα του Πάσχα 26/4 είδαμε λαμπερούς καλεσμένους στον καναπέ του the 2night show και μεταξύ αυτών ήταν ο Χρήστος Φωτίδης, ένας από τους ηθοποιούς που πλαισίωσαν το καστ της Λάμψης. Αφού ο ίδιος μίλησε αναλυτικά για τη ζωή του κα τη δράση του στην πολιτική, στη συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη.

Για τη ζωή του Χρήστου Πολίτη μίλησε, συνάδελφου από τη θρυλική Λάμψη, ο οποίος μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία και την τεράστια αγάπη, που εισέπραξε από το κοινό αποσύρθηκε από τα τηλεοπτικά. Όπως τόνισε τον αγαπάει πολύ, παρ΄ όλο που έχουν χαθεί τελευταία.

Ο λόγος που δεν συνέχισε στην τηλεόραση ο Χρήστος Πολίτης μετά τη Λάμψη

«Δεν μιλάμε τελευταία και τον αγαπώ τόσο πολύ. Το είπε από τότε ότι εγώ κάνω αυτήν τη δουλειά, βγάζω αυτά τα χρήματα και να σταματήσω και να ζήσω εκτός. Ο Χρήστος είχε κάνει ένα θέατρο πίσω από την Πάντειο κι έβαλε πολλά χρήματα» είπε ο Χρήστος Φωτίδης.

«Θεωρώ ότι τον είχαν πικράνει και δεν τον έπαιρναν γιατί ήταν γνωστός από την Λάμψη ενώ εκείνος ήταν ένας σπουδαίος θεατρίνος κι ηθοποιός. Του είχα φέρει ένα μαχαίρι από την Κρήτη, που έχω καταγωγή και συγκινήθηκε τόσο. Είναι τόσο ευαίσθητος.» συμπλήρωσε ο Χρήστος Φωτίδης.

Ποιος είναι ο Χρήστος Φωτίδης, ο καλεσμένος του the 2 night show

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Είναι παντρεμένος με την οπτικό Σίσσυ Καζακίδου. Πατέρας 4 παιδιών, του Πιέρου (γυμναστής του Τ.Ε.Φ.Α.Α.), της Σοφιάννας (τελειόφοιτος της Φιλοσοφικής Αθηνών), της Αναστασίας και της Νικόλ (μαθήτριες της ‘Α Λυκέιου).

Υπήρξε αθλητής του Basket στις ομάδες του Πρωτέα, του Αμύντα και του Α.Σ. Παγκρατίου. Έχει αποφοιτήσει από την Ανωτέρα Δραματική Σχολή ως ηθοποιός και αργότερα σπούδασε Δημοσιογραφία. Ιδρυτής και εκδότης της εφημερίδας «ΝΕΑ ΓΝΩΜΗ» το 1981. Από τους πρωτεργάτες του 1ου Ελεύθερου Ραδιοφωνικού Σταθμού 9,84 μαζί με τον αείμνηστο Νίκο Απέργη.

Χρήστος Φωτίδης

Εκδότης και διευθυντής του περιοδικού «Πολιτιστική Έκφραση μέχρι το 2011. Υπήρξε στην Υπηρεσία Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτιστικών Σχέσεων του ΟΤΕ από το 1985, στις Δημόσιες Σχέσεις του Οργανισμού. Εκλεγμένος από το 1985 μέχρι το 2011 σε θέσεις ευθύνης στο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων ΟΤΕ του Νομού Αττικής.

Εκλεγμένος έφορος το 1989της ΔΕΠΑΗΛ με πρόεδρο το Δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη. Τακτικό μέλος του Δ.Σ. του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών από το 2011 έως το 2014. Ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1989. Κυρίως με τον Πολιτισμό

Συνεργαζόμενος και εκλεγμένος με την Δημοτική Παράταξη «Η Πόλη της Ζωής μας» του Δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για το δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης όπου υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος Πεύκης τον πρώτο χρόνο, αργότερα για ενάμιση χρόνο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και από το 2017 έως σήμερα Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Περιβάλλον-Αθλητισμός-Πολιτισμό