Αυτός αποχωρεί από το The Masked Singer: Η μάσκα του βγήκε και αποκαλύφθηκε

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτός αποχωρεί από το The Masked Singer: Η μάσκα του βγήκε και αποκαλύφθηκε

Τα πάνω κάτω ήρθαν και στο αποψινό επεισόδιο του «The Masked Singer»,καθώς η άφιξη της ερωτευμένης Μαργαρίτας αλλά ο ερωτιάρης Μινώταυρος έδωσαν άλλη πνοή στο πλατό. Ωστόσο δεν έλειψαν και τα αιχμηρά σχόλια, από πλευράς του Σάκη Ρουβά, γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο το ελληνικό Twitter.

Αποχωρεί ο Αχινός από το The Masked Singer

Στο τέλος της βραδιάς όμως το κοινό ψήφισε και αποφάσισε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. Τελικά εκείνος που θα φύγει είναι ο «Αχινός», ο οποίος μπήκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα στο παιχνίδι. (Δείτε εδώ την πρώτη του εμφάνιση)

Απόψε τραγούδησε Στανίση και το «Σε έχω κάνει θεό», ενώ οι detectives είναι βέβαιοι ότι πίσω από τη μάσκα κρύβεται η Μαρία Κορινθίου. Τελικά όμως είναι η Γωγώ Τσαμπά, που είχε μαντέψει ο Νίκος Μουτσινάς.

Η Μαργαρίτα εισέβαλλε στη σκηνή του The Masked Singer και τρέλανε τους κριτές

To «The Masked Singer» ξεκίνησε απόψε 28/4 με έναν νέο παίκτη, ο οποίος μπήκε στο πλατό και έκανε τους κριτές να το «χάσουν». Πρόκειται για την Μαργαρίτα, που έφερε στο παιχνίδι την άνοιξη και την αγάπη. «Σ' αγαπώ όσο με φροντίζεις», είπε χαρακτηριστικά στον Σάκη Ρουβά.

Η «Μαργαρίτα» επέλεξε να τραγουδήσει το «Σ’ αγαπάω» του Νίκου Βέρτη κι εντυπωσίασε με το απαράμιλλο στυλ της. Οι τέσσερις detectives έκαναν τα πάντα ώστε να αποσπάσουν κάποια στοιχεία για τον καλλιτέχνη που κρύβεται από πίσω αλλά, επί ματαίω.

Η νέα μάσκα έδειξε στους detectives την ηθοποιό, Τζένη Μπότση κι όλοι θεώρησαν πως πίσω από τη μάσκα κρύβεται κάποιος ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί της. Μάλιστα όταν στο πλατό ακούστηκε η γνωστή ατάκα της ηθοποιού από σίριαλ της: «Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα», η Αθηνά Οικονομάκου ισχυρίστηκε πως είναι σίγουρα ο Στράτος Τζώρτζογλου. Αναμένουμε και βλέπουμε.