Master Chef 6: «Ήταν ανέντιμος ο τρόπου που...» - Ο Μπόμπαινας ξεσπά για την αποχώρηση της Ελισάβετ

«Έλα που έχω αυτί όμως και ακούω, και έχω μάτια και βλέπω»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef 6: «Ήταν ανέντιμος ο τρόπου που...» - Ο Μπόμπαινας ξεσπά για την αποχώρηση της Ελισάβετ

Ο Μπόμπαινας και ο Γιάννος, στο σημερινό επεισόδιο του Master Chef τη Δευτέρα 2/5 είχαν ένα τετ α τετ πριν από τη νέα δοκιμασία και το Mystery Box, με τον Ταϊρίδη να παίρνει και πάλι φωτιά, λόγο της αποχώρησης της Ελισάβετ. Οι δυο τους κάθισαν στον κήπο του σπιτιού και μίλησαν για τις «συμμορίες» του reality, για τις στημένες ψηφοφορίες, και τους επαγγελματίες παίκτες reality.

Δεν ήταν έντιμος ο τρόπος τους

Τον Δημήτρη Ταϊρίδη όπως ανέφερε τον πείραξε ιδιαίτερα ο τρόπος που οι υπόλοιποι παίκτες έστειλαν στον τάκο την Ελισάβετ, προκειμένου να αποχωρήσει.

Μπόμπαινας και Γιάννος για την αποχώρηση της Ελισάβετ

«Οι κριτές είπαν ψηφίστε μαγειρικά, όμως εκείνοι το είχαν προαποφασίσει. Την πατήσανε όμως, γιατί την ώρα που πήγανε στον πάγκο, γυρνάει και λέει ο Κατσιάνας του Μπέρκα, “όπως είπαμε”. Έλα που έχω αυτί όμως και ακούω, και έχω μάτια και βλέπω», είπε ο Μπόμπαινας.

"Κότες" αποκάλεσε τον Χριστόφορο και τον Νίκο ο Μπόμπαινας- Τους πέταξε ένα καλαμπόκι

Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasteChef, ήρθαν τα πάνω κάτω, καθώς οι παίκτες ήρθαν σε απίστευτη ένταση κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Όπως είδαμε, η Ελισάβετ διαπληκτίστηκε με την Ελπίδα και ξέσπασε νέος καβγάς, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Ταϊρίδη ή αλλιώς "Μπόμπαινα". Το Twitter θα "πάρει ξανά φωτιά".

Μετά την λήξη της ψηφοφορίας, λοιπόν, ο Μπόμπενας τα έβαλε με όλους, επειδή ψήφισαν την Ελισάβετ και ξέσπασε απέναντί τους, γιατί ουσιαστικά θεωρεί πως λειτούργησαν στρατηγικά.

Ο Χριστόφορος έχασε τα λογικά του με την συμπεριφορά του Δημήτρη και ξεκίνησε να του φωνάζει δυνατά: «Έλεος ρε μ…α έλεος… Φτάνει τι ψέμα είναι αυτό;».

Οι κριτές προσπάθησαν να ηρεμήσουν τους παίκτες του MasterChef κι αποχώρησαν, αλλά ο Χριστόφορος συνέχισε:«Αυτό δεν το έχω κάνει σε καμία ψηφοφορία. Έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να με επηρεάσουν αλλά δεν θα επηρεαστώ. Τους λέω ότι εγώ ψηφίζω με τα δικά μου γ…α κριτήρια. Δεν θα με αλλάξει κανένας εδώ μέσα.

Έχω προσωπικότητα και χαρακτήρα. Αυτός έχει προσπαθήσει να μου αλλάξει ψηφοφορία. Στα π…α μου θα του το λέω συνέχεια για να καταλάβει. Δεν με αλλάζεις. Αν μου καρφωθεί κάτι, ψηφίζω έτσι. Πάρε το γ…ο το μπλοκάκι και ψήφισέ με.» και ο Ταϊρίδης απάντησε βρίζοντας: ‘Άμα γυρίσω, θα σας γ…ω».

Λίγο πριν αποχωρήσει από την κουζίνα, πέταξε στον Χριστόφορο και στον Νίκο ένα καλαμπόκι και τους αποκάλεσε "κότες".