MasterChef 6: Η Ελισάβετ ξέσπασε για την συμπεριφορά της Ελπίδας

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 6: Η Ελισάβετ ξέσπασε για την συμπεριφορά της Ελπίδας

Στο επεισόδιο του MasteChef, λίγο πριν την δοκιμασία αποχώρησης, το βράδυ της Παρασκευής 29/4, οι παίκτες ψηφίστηκαν μεταξύ τους για να αναδείξουν αυτούς που θα αγωνιστούν για να κρατήσουν την θέση τους στο παιχνίδι.

Το ξέσπασμα της Ελισάβετ για την Ελπίδα

Η Ελισάβετ δήλωσε πως δεν μπορεί να ψηφίσει την Ελπίδα προς αποχώρηση και λυπάται πολύ γι' αυτό και έτσι ξεκίνησε μία διαμάχη ανάμεσά τους.

Η Ελπίδα ήταν η νικήτρια της τελευταίας δοκιμασίας (δείτε εδώ όσα έγιναν χθες 28/4) και διεκδίκησε την ασυλία μαζί με την Ελισάβετ, καθώς ήταν οι δυο, που κατάφεραν να περάσουν στη δεύτερη φάση.

Μετά από την νίκη της Ελπίδας, πολλοί πίστεψαν πως ήταν περίεργο, διότι στην ομαδική δοκιμασία είχε φέρει έναν πολύ χαμηλό βαθμό στο πιάτο που είχε αναλάβει και αυτό σήμαινε για εκείνους πως παρά την πολύ κακή της απόδοση, σκέφτηκε στρατηγικά και θέλησε να διεκδικήσει την ασυλία βάζοντας τα δυνατά της.

Κατά τη ψηφοφορία, η Ελισάβετ της είπε ότι δεν την αντέχει άλλο και πως της κάνει συναισθηματικό πόλεμο συνεχώς σε όλα και το μόνο που κάνει είναι να της ζητά συγγνώμη κάθε φορά, λέγοντάς της ότι δεν έγινε και κάτι.

Σε όσα ανέφερε η Ελισάβετ έδειξαν την υποστήριξή τους η Καλλιόπη και ο Δημήτρης Ταϊρίδης, οι οποίοι και είπαν ότι το έχουν ζήσει και εκείνοι όλο αυτό και ότι απλά η Ελπίδα είναι διπρόσωπη και την ενδιαφέρει μόνο η παραμονή της στον διαγωνισμό.

H Ελισάβετ αποτελεί "κόκκινο πανί" για το Twitter - Για ακόμα μία φορά στο στόχαστρο

Στις τελευταίες δοκιμασίες του μαγειρικού διαγωνισμού Master Chef, το κοινό του Twitter όπως όλα δείχνουν, αγαπάει να μισεί την Ελισάβετ, μιας και αυτές τις μέρες είναι το αγαπημένο τους θέμα. Το τελικό αποτέλεσμα της δοκιμασίας στον χθεσινό επεισόδιο 28/4 κρίθηκε στην λεπτομέρεια και όπως φαίνεται δεν το αντιμετώπισαν όλοι όπως έπρεπε...

Νικητήρια ομάδα αναδείχθηκαν οι «Κόκκινοι» οι οποίοι συγκέντρωσαν 93 βαθμούς συνολικά από τους κριτές ενώ οι «Μπλε» 87. Αρχηγός της μπλε ομάδας ήταν η Ελισάβετ και οι χρήστες του Twitter της "έριξαν" ευθύνες για το αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό που ενόχλησε περισσότερο όμως ήταν ότι είπε πως θα αναλάβει τις ευθύνες της αλλά τελικά διεκδίκησε την ασυλία μέχρι τέλους.