Master Chef 6 Highlights (28/4) - H ομάδα που κέρδισε την ασυλία και οι επικές ατάκες του Μπόμπαινα

Όσα είδαμε εχθές στον διαγωνισμό

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef 6 Highlights (28/4) - H ομάδα που κέρδισε την ασυλία και οι επικές ατάκες του Μπόμπαινα

Μετά την δοκιμασία με την ιταλική μυρωδιά και τα επικά σχόλια των παικτών με το επίσημο ντύσιμο των τριών κριτών, το Master Chef επέστρεψε την Πέμπτη 28/4 και χάρισε ακόμα ένα επεισόδιο στους πιστούς του τηλεθεατές με δοκιμασίες αλλά και αρκετό γέλιο από τον Μπόμπαινα φυσικά!

Όσα είδαμε στο Master Chef την Πέμπτη 28/4

Αυτή η ομάδα νίκησε την ομαδική δοκιμασία - Ποιοι αγωνίζονται για την ασυλία;

Χαμός έγινε όταν οι 3 κριτές άρχισαν να σχολιάζουν τα πιάτα μετά την ομαδική διαδικασία. Μπλε και κόκκινοι περίμεναν με ανυπομονησία την ετυμηγορία που τελικά έληξε υπέρ της Κόκκινης.

Μάλιστα το Twitter δίκασε την τοποθέτηση της Μαργαρίτας, ως αρχηγό της Μπλε ομάδας. (Δείτε εδώ τα σχόλια τους)

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της συγκεκριμένης εβδομάδας -όπως και η κάθε εβδομάδα έχει θεματική- ήταν η ιταλική κουζίνα, με τους περισσότερους από τους παίκτες να δηλώνουν άμεσα τον ενθουσιασμό τους για αυτό και να προσπαθούν με το 100% των δυνατοτήτων τους.

Όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια, μιας και στα δυο γλυκά τα λάθη δεν ήταν πολλά. Η ομάδα, που τελικά κατάφερε να κερδίσει την ασυλία για αυτήν την εβδομάδα ήταν η κόκκινη ομάδα, μιας και κέρδισαν με μόλις 6 βαθμούς διαφορά έναντι των μπλε.

Οι έξι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν και εκείνοι, που απευθείας οδηγήθηκαν στην τελική δεκάδα και πήγαν να το γιορτάσουν με ένα δείπνο. Από την άλλη οι Μπλε ξεκίνησαν να αγωνίζονται με 2 μακαρονάδες σε 30 λεπτά για την ποδιά της ασυλίας.

«Σας την έφερα γατάκια» - Ο Μπόμπαινας τρολάρει τους κριτές στο MasterChef

Η σημερινή νίκη των Κόκκινων οδήγησαν τους Μπλε σε μια ακόμα δοκιμασία ασυλίας, όπου οι παίκτες συναγωνίζονται για να κερδίσουν όχι απλά μια θέση στο MasterChef, αλλά και μία θέση στην τελική 10αδα. Μετά την οριακή ήττα τους, οι Μπλε έπρεπε να μαγειρέψουν σε μόλις 30 λεπτά.

Συγκεκριμένα η δοκιμασία όριζε πως οι 5 παίκτες θα έπρεπε να κάνουν 2 μακαρονάδες, επιλέγοντας ανάμεσα στις σάλτσες pesto, arabiata και μακαρονάδα με ελιές σε μόλις 30 λεπτά.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης και πιο συγκεκριμένα η σειρά του Δημήτρη Ταϊρίδη να παρουσιάσει τα πιάτα του, μας θύμισε τον παλιό καλό του εαυτό. Πιο συγκεκριμένα, η μια του μακαρονάδα ήταν αρκετά καυτερή, με αποτέλεσμα να κάψει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ σε εκείνη με τις ελιές, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ένα κουκούτσι.

Σε δηλώσεις του Μπόμπαινα στην κάμερα, ο ίδιος έβαλε τα γέλια και είπε «Το ζήσαμε και αυτό, σας την έφερα γατάκια».

Υπενθυμίζεται ότι λίγη ώρα πριν δήλωνε στις κάμερες ότι σκοπεύει να σαμποτάρει ο ίδιος τα πιάτα του γιατί το σωστό είναι να βρεθεί στον τάκο.

Ποιος κέρδισε την ασυλία - Ποιοι οδηγούνται στον ντάκο;

Η ιταλική εβδομάδα συνεχίστηκε και απόψε στο MasterChef (28/4), όπου οι ηττημένοι παίκτες των Μπλε πρέπει να παλέψουν μεταξύ τους για να κατακτήσουν την ασυλία και εν τέλη μια θέση στην 10αδα του παιχνιδιού. Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν αρχικά 2 μακαρονάδες και έπειτα τα κορίτσια που προκλήθηκαν 3 πίτσες.

Η Ελπίδα ήταν καθαρά ενοχλημένη με την Ελισάβετ που θεωρούσε πως δεν έπρεπε να βάλει τα δυνατά της και να πάρει την ευθύνη της ομάδας πάνω της, μιας και ήταν η αρχηγός. Όμως η Ελισάβετ δεν το έβλεπε έτσι και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος για την πολυπόθητη λευκή ποδιά.

Αφού οι κριτές δοκίμασαν όλα τα πιάτα τους τελικά κατέληξαν, πως μακράν καλύτερα είναι τα πιάτα της Ελπίδας και της έδωσαν την ασυλία και τη σιγούρεψαν τη θέση της στο παιχνίδι.

Από την άλλη η Ελισάβετ είναι βέβαιη πως θα ψηφιστεί αύριο από τους συμπαίκτες της και είναι έτοιμη να διαγωνιστεί και πάλι για τη θέση της στον διαγωνισμό.