Masterchef 6 highlights 3/5: Η ανατρεπτική ανακοίνωση των κριτών και ο παίκτης που κέρδισε το ξεχωριστό έπαθλο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6 highlights 3/5: Η ανατρεπτική ανακοίνωση των κριτών και ο παίκτης που κέρδισε το ξεχωριστό έπαθλο

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 3/5 του masterchef 6 είδαμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα με κυριότερο το ωμό πιάτο που παρέδωσε ο Μάριος μετά το πολύ καλό πρόσωπο, που είχε δείξει. Η συνέχεια για τους ανερχόμενους μάγειρες ήταν περίεργη καθώς δεν είδαμε αποχώρηση αλλά διεκδίκηση 2.000 από εκείνον που θα έκανε καλύτερα ένα Scotch egg, όπως το απαιτούσαν οι κριτές.

Tα highlights του Masterchef 6 για το επεισόδιο της Τρίτης 3/5

To ωμό πιάτο που παρέδωσε ο Μάριος στους κριτές

Ο Μάριος στο 3/5 επεισόδιο του Masterchef μπορούσε ως νικητής να μην μαγειρέψει και να παρακολουθεί από τον εξώστη παρ' όλα αυτά αποφάσισε να φορέσει ποδιά. Τελικά δεν τα πήγε καλά και δεν κέρδισε στη δοκιμασία του Mystery Box αλλά στο Τεστ παρέδωσε εντελώς ωμό πιάτο στους κριτές.

Η ανατροπή που ανακοινώθηκε από τους κριτές

Στο 3/5 επεισόδιο του masterchef 6 οι παίκτες περίμεναν τη δοκιμασία αποχώρησης στην οποία θα μαγείρευαν οι Μπόμπαινας, Νίκος και Μάριος, όμως οι κριτές είχαν άλλα πλάνα αφού ανακοίνωσαν πως τελικά δε θα έφευγε κανείς από το παιχνίδι αλλά θα διεκδικούσαν 10 χιλιάδες ευρώ στο εξής και σε λίγο τα μικρά έπαθλα θα ξεπεράσουν το συνολικό χρηματικό νικητήριο έπαθλο.

Τελικά για χθες 3/5 θα μαγείρευαν με σκοπό να κερδίσει ο νικητής 2.000 ευρώ.

Ο νικητής των 2.000 μετά την ανατρεπτική ανακοίνωση των κριτών

Μετά την ανατρεπτική ανακοίνωση που έκαναν οι κριτές, πως τελικά δε θα αποχωρούσε κανείς την Τρίτη 3/5 από το masterchef 6, είδαμε να μαγειρεύουν για τα 2.000 ευρώ οι 7 εναπομείναντες και τελικά τα καλύτερα πιάτα είχαν Παναγιώτης και Πόπη, με τον Παναγιώτη σε συνεχίζει το σερί νικών.