X-factor highlights 5/5: Τα κλάματα παικτών στην chair challenge διαδικασία - Η τελική ομάδα του Ρόκκου

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
X-factor highlights 5/5: Τα κλάματα παικτών στην chair challenge διαδικασία - Η τελική ομάδα του Ρόκκου

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο 5/5 του X-factor είδαμε την ομάδα του Ρόκκου να διαγωνίζεται στην chair- challenge διαδικασία με σκοπό να κλείσουν οι παίκτες, που θα παραμείνουν στο παιχνίδι. Η κρίσιμη λοιπόν ώρα πέρασε για τον κριτή και τελικά αφού είπε κάποια ναι και όχι, διαμόρφωσε το team του.

Σίγουρα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αφού είδαμε πολλά παιδιά να καταβάλλονται από το άγχος τους και να λυγίζουν. Αξίζει να σημειωθεί, πως σε πολλές περιπτώσεις ο Στέλιος υπήρξε έντονος, όμως η θέση του είναι τέτοια που του το επέτρεπε. Έτσι και αλλιώς τον έχουμε δει και στα πολύ καλά του, συνεπώς μπορεί να είχε άγχος να κάνει καλές επιλογές.

Τα highlights του X-factor για το επεισόδιο της Πέμπτης 5/5

Η παίκτρια που λύγισε μόλις ολοκλήρωσε το τραγούδι της

Στο επεισόδιο 5/5 του X-Factor είδαμε την ομάδα του Ρόκκου να διαγωνίζεται στην chair-challenge διαδικασία και η Κριστιάνα Χατζοπούλου με μια διαφορετική εκδοχή του «Bad Romance» της Lady Gaga ανέβηκε στην σκηνή του διεκδικώντας μία από τις καρέκλες. Τελικά η διαγωνιζόμενη κατάφερε να συγκινήσει και να συγκινηθεί.

Η σκληρή κριτική του Ρόκκου σε συγκρότημα

Στο 5/5 επεισόδιο του X-factor οι «Οcean Dvst» τα έδωσαν όλα για να πείσουν το Στέλιο Ρόκκο πως αξίζουν την μια καρέκλα. Το γκρουπ που δοκιμάζει την τύχη του στον διαγωνισμό τραγουδιού έδωσε τον καλύτερό του εαυτού με την τραγουδίστρια να ερμηνεύει μία παραλλαγή του Havana. Στους τέσσερις κριτές άρεσε το θέαμα και κυρίως η ενέργεια που έβγαζε πάνω στη σκηνή η τραγουδίστρια.

Όμως αυτό δεν σήμαινε πως η εμφάνισή τους εντυπωσίασε καθώς ακούστηκαν αρκετά λάθη κι αστάθειες. Ο Στέλιος Ρόκκος ήταν αρκετά αυστηρός σε όσα είπε με την τραγουδίστρια να ξεσπά σε κλάματα. «Με νοιάζει πως νιώθω εγώ στην προκειμένη φάση. Όταν έρχεται ένα γκρουπ, κοιτώ όλα τα μέλη της ομάδας.

Οcean Dvst

Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα είσαι αντάξια των μελών της μπάντας σου. Εμένα αυτά τα φρου φρου δεν μου λένε πολλά κι είμαι της ουσίας. Σου βάζω χέρι για να πεισμώσεις. Αυτή η έξτρα ενέργεια σου κάνει κακό». Τελικά το ναι ειπώθηκε και έτσι θα ξαναδούμε τα παιδιά στο show.

Η τελική ομάδα του Ρόκκου

Μετά την ολοκλήρωση της chair - challenge στο 5/5 επεισόδιο του X-factor ο Στέλιος Ρόκκος αφού είπε κάποια ναι και όχι, τα κλάματα δεν έλειψαν, όμως στο τέλος κατάφερε και έφτιαξε την τελική του ομάδα.