Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε!

Το Σάββατο 6/5 στις 20:00

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε!

Το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο", το Σάββατο 7/5 στις 20:00, στο κανάλι του ANT1, υποδέχεται τους 12 εντυπωσιακούς φιναλίστ που, μέσα από μία εντυπωσιακή διαδρομή, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό.

Ο μεγάλος τελικός του "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" έφτασε

Εκεί, θα ανεβάσουν στη σκηνή του σόου ένα τελευταίο act, με σκοπό να αποδείξουν στο τηλεοπτικό κοινό ότι αξίζουν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος βρίσκεται στα μαχαίρια με τον Ατζούν, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Έλενα Χριστοπούλου και η Κρυσταλλία Ρήγα, αλλά και ο Νικόλας Ράπτης μαζί με τον Σταύρο Σβήγκο θα απολαύσουν τους 12 κορυφαίους του φετινού διαγωνισμού, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν live τη θετική ψήφο των τηλεθεατών.

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

Η ψηφοφορία, όπως πάντα, θα είναι ηλεκτρονική και θα ξεκινήσει με την έναρξη του Μεγάλου Τελικού, ενώ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν τη λήξη του σόου με την ανακοίνωση του Μεγάλου Νικητή.

Με το ταλέντο τους θα μας μαγέψουν οι: Kings Don't Care, Christian Wedoy & Melanie Simic, Ευφραιμίας Χαλιλοπούλου, Δημήτρη Τσίγγου, Κωνσταντίνου Τσαμαδού, Kseniia Kochenkova, First Bollywood Dance Academy Greece, Gennady Papizh, Μαριλένης Κουντούρη & Αλέξανδρου Παπανδρέου, SKT Street Workout, Les Felines και Body control crew.

Με δάκρυα στα μάτια ο Τάκης Ζαχαράτος - Χειροκρότησε με την ψυχή του την διαγωνιζόμενη

Ο τρίτος ημιτελικός του Ελλάδα έχεις Ταλέντο έκρυβε όπως φαίνεται απίστευτα μεγάλες εκπλήξεις, με την διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες να κλέβει την καρδιά κοινού και κριτών, και ιδιαίτερα του Τάκη Ζαχαράτου.

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες είχε ήδη εντυπωσιάσει από την οντισιόν της και πιο πολύ από όλους τον Τάκη Ζαχαράτο. Η ίδια είχε αφηγηθεί την προηγούμενη φορά την ιστορία της, λέγοντας ότι δεν έχει καταφέρει ποτέ να κάνει μαθήματα φωνητικής και ότι στην ουσία είναι αυτοδίδακτη και προσπαθεί μόνη της να προχωρήσει μπροστά και να κάνει καριέρα.

Μετά από την εμφάνισή της, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι όλα πήγαν καλά, μιας και άκουγε το κοινό και τους κριτές να την χειροκροτούν. Μάλιστα, ο Νικόλας Ράπτης και ο Σταύρος Σβήγκος, μόλις την είδαν να ξεσπά σε κλάματα, της είπαν χαρακτηριστικά: «Μην κλαις, ήσουν μαγική, φανταστική, ήσουν φοβερή».

Η διαγωνιζόμενη από τις Φιλιππίνες που κέρδισε τους κριτές