Survivor 5: Στα μαχαίρια ο Αρναούτογλου με τον Ατζούν - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο παρουσιαστής

Τα σχόλια του μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του Sfaira 102.2

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Στα μαχαίρια ο Αρναούτογλου με τον Ατζούν - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο παρουσιαστής

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει πολλούς τρόπους να εκφραστεί για ό,τι τον απασχολεί και την Παρασκευή 6/5 αποφάσισε να μιλήσει μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, Sfaira 102.2. Ο λόγος που τον έκανε να γίνει σε ένα βαθμό αφορά το ελληνικό survivor 5 και την στάση του παραγωγού Ατζούν.

Το πρόγραμμα προβάλλεται έξι φορές τη βδομάδα πια και η αλήθεια είναι πως αν όχι σε όλα τα επεισόδια σχεδόν στα πιο πολλά επικρατούν εντάσεις, τσακωμοί και ευτράπελα δίχως αύριο. Όλα αυτά λοιπόν, ενοχλούν τον πρώτο παρουσιαστή του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης και θέλησε να το δηλώσει. Όταν μάλιστα του είπαν, πως οι τραγικές και συνεχείς εντάσεις, που προκαλεί ο Εμμανουήλ, φέρνουν νούμερα, τότε ήταν που δεν άντεξε άλλο...

Τα καρφιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Ατζούν Ιλιτζαλί για το ελληνικό Survivor 5

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Το άδειασμα της Καλάβρια στον Ατζούν για σχόλια που έκανε στο παιχνίδι

Η Μαρία Καλάβρια μίλησε στο Happy Day την Τετάρτη του Πάσχα 26/4 και αναφέρθηκε σε ένα άκομψο σχόλιο, που ειπώθηκε από τον Ατζούν στο ελληνικό survivor 5. O Toύρκος παραγωγός βρέθηκε έκτακτα στο νησί και μίλησε σε όλους τους παίκτες σχετικά με αυτά, που ξέρει για τις ζωές τους.

Όταν ήρθε η ώρα να αναφερθεί στην Ναυσικά έγινε ένα άστοχο σχόλιο για τον σύντροφο της Πηλαδάκη, ο οποίος είχε σχέση με την Παπαδοπούλου, που είχε πάει σε άλλο κύκλο του παιχνιδιού.

Μάλιστα εκείνος τόνισε για πλάκα πως καλό θα ήταν να μην στείλει και άλλη σχέση του ο επιχειρηματίας στο Survivor. Εκείνη γέλασε τόσο όσο, ωστόσο η φίλη της μίλησε δημόσια και σχολίασε αρνητικά τη όλη συζήτηση.

«Ποιος δεν θα ένιωθε αμήχανα στη θέση της Ναυσικάς, όταν για κάποιο λόγο λένε και χρησιμοποιούν ότι είναι ίσως η δεύτερη σχέση του κυρίου Πηλαδάκη που μπαίνει μέσα στο Survivor; Ήταν τελείως άκομψο, δεν θα έπρεπε καν.

Νομίζω ότι φέτος το Survivor έχει γίνει πολύ ριάλιτι, αλλά με άσχημο τρόπο, έχουν ξεφύγει φέτος, δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα και πρέπει οι παίκτες να είναι πάρα πολύ δυνατοί για να μπορούν να αντέξουν όλα αυτά που γίνονται εκεί», είπε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

Η Μαρία Καλάβρια είπε στη συνέχεια: «Ναι, μίλησα με τον κύριο Πηλαδάκη, σίγουρα δεν του άρεσε καθόλου όλη αυτή η αναφορά που έγινε, δεν υπήρχε λόγος να γίνει. Ο Acun μπορεί να αναφέρθηκε, αλλά σίγουρα, αυτό σας το λέω, δεν είναι φίλος του, δεν έχουν γνωριστεί ποτέ. Και όταν η Ναυσικά μπήκε στο Survivor ο Κώστας ήταν ο τελευταίος που το συζήτησε μαζί του, δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλοι».