Night Out: Με σκουλήκια και αράχνες η πρόκληση που ετοιμάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στον επόμενο καλεσμένο του

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Night Out: Με σκουλήκια και αράχνες η πρόκληση που ετοιμάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στον επόμενο καλεσμένο του

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, στη 01:00 στο MEGA, το «Night Out» βγαίνει ξανά στους δρόμους και βάζει τις πιο απίθανες προκλήσεις στους καλεσμένους του και η καλεσμένη που διαδέχεται τον Βασίλη Μίχα και την συγκλονιστική του εξομολόγηση, είναι μία πολύ αγαπημένη ηθοποιός.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στο Night Out την Πέμπτη 12/5

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται στο λεωφορείο της εκπομπής την Εβελίνα Παπούλια. Η πρώτη πρόκληση που περιμένει την αγαπημένη ηθοποιό είναι να απαντήσει στις ερωτήσεις της αδιάκριτης «ανάκρισης».

Στην επόμενη στάση του «Night Out», η καλεσμένη μπαίνει σε ένα «Δωμάτιο Πανικού» και μας δείχνει πώς αντιδρά όταν θυμώνει και θέλει να… τα σπάσει όλα!

Οι δοκιμασίες συνεχίζονται με την Εβελίνα Παπούλια να τολμάει να βάλει το χέρι της σε δυο κουτιά γεμάτα με σκουλήκια και αράχνες. Στη συνέχεια, παίζει «Θάρρος ή Αλήθεια» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο πλαίσιο του παιχνιδιού κάνει μια απολαυστική φάρσα στην κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου.

Στο λεωφορείο του «Night Out» εισβάλλει o συμπαρουσιαστής της στη ραδιοφωνική της εκπομπή, Διονύσης Καστόρας.

Το «Night Out» ολοκληρώνεται με μια εξομολογητική συζήτηση ανάμεσα στην Εβελίνα Παπούλια και τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο Night Out Restaurant, εκεί όπου θα δημιουργήσουν και το καθιερωμένο TikTok βίντεο.

Ποιος είναι ο πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου και πρώην της Εβελίνας Παπούλια

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, φέτος πρωταγωνιστεί για πρώτη φορά σε σειρά και μάλιστα, σε μια από τις πιο επιτυχημένες της σεζόν, τη Γη της Ελιάς (δείτε εδώ μια πρόσφατη έξοδο μαμάς και κόρης).

Γνωρίσθηκαν όταν εκείνη πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Βίρα τις Άγκυρες. Παντρεύτηκαν το 1999 με πολιτικό γάμο, ενώ ήδη είχε γεννηθεί η κόρη τους Αφροδίτη. Το επόμενο καλοκαίρι και παρά τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι χωρισμένο έκαναν θρησκευτικό γάμο στην Επίδαυρο οπού η Εβελίνα κατέφθασε με ένα καΐκι. Το τέλος: Χώρισαν οριστικά υστέρα από δυο μήνες.

Ο Γιώργος Λιάντος, ο ηθοποιός με το μεγάλο ταλέντο και την υπέροχη φωνή, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι η φωνή που ακούν σε μεταγλωττίσεις είναι η δική του, είναι ο πατέρας του κοριτσιού που τον τελευταίο καιρό απασχολεί, με την ομορφιά και τα πρώτα καλλιτεχνικά του βήματα, τη δημοσιότητα.

Παπούλια

Το πρώην ζευγάρι όλα τα χρόνια που πέρασαν μετά από το διαζύγιό τους φρόντισαν να μεγαλώσουν την κόρη τους με αγάπη και ισορροπία. Οι σχέσεις τους ήταν πάντα όμορφες και οι δυο τους δεν σταμάτησαν να μοιράζονται όλα όσα έπρεπε για το μεγάλωμα της Αφροδίτης.

Ο Γιώργος Λιάντος παντρεύτηκε το 2016 για δεύτερη φορά -αρχικά- με πολιτικό γάμο τη θεατρολόγο και ηθοποιό Δήμητρα Βαμβακάρη, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και κουμπάρους τους Αιμίλιο Χειλάκη & Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Τον Ιούνιο του 2017, σε ένα όμορφο εκκλησάκι στις Μηλιές Πηλίου, έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο και βάφτισαν τη λίγων μηνών κόρη τους, με κουμπάρους τη Γιάννα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπούρα. Στο γάμο, φυσικά, ήταν η Εβελίνα Παπούλια μαζί με την κόρη τους Αφροδίτη Λιάντου.