Άσχημες εξελίξεις για Σάκη Ρουβά και Masked singer - Εκτός προγράμματος ΣΚΑΙ γιατί...

Ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άσχημες εξελίξεις για Σάκη Ρουβά και Masked singer - Εκτός προγράμματος ΣΚΑΙ γιατί...

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με την έλευση της Eurovision στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Την Τρίτη 10/5 οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό, στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα και αποθεώθηκε περνώντας στον τελικό ενώ την Πέμπτη 12/5, θα παίξει ο δεύτερος ημιτελικός στον οποίο διαγωνίζεται η γειτόνισσα, Κύπρος (δείτε εδώ σε ποια θέση θα εμφανιστεί).

Τα ποσοστά τηλεθέασης την πρώτη φορά ήταν αρκετά υψηλά (δείτε τα αναλυτικά εδώ) και το είδαν να... έρχεται στον ΣΚΑΙ οπότε αποφάσισαν να πετάξουν εκτός προγράμματος το Masked Singer που οριακά από την δεύτερη μέρα προβολής του έκανε μονοψήφια, και να βάλουν στην θέση αυτού την ξένη ταινία Gemini Man.

Οι αλλαγές, όμως, στον ΣΚΑΙ δεν σταματούν εδώ

Σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες μας, το Masked singer ωστόσο, δεν θα προβληθεί ούτε την επόμενη εβδομάδα. Δηλαδή την Πέμπτη 19/5, ο Σάκης δεν θα βγει στον αέρα ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά, κι αυτό γιατί το Σάββατο 14/5 είναι ο τελικός της Eurovision και ο ΣΚΑΙ θα παγώσει την προβολή του Survivor, για να μην χαντακώσει το ίδιο του ριάλιτι, κι έτσι θα πρέπει να μεταφέρει το επεισόδιο που δεν θα παιχτεί μια άλλη μέρα, κι αυτή η ημέρα θα είναι η Πέμπτη 19/5, στην θέση του παιχνιδιού μεταμφιέσεων.

 Σάκης Ρουβά και Masked singer

Στις 26/5 πάντως θα παίξει κανονικά, αυτή τουλάχιστον είναι η έως τώρα ενημέρωση. Αν αλλάξει κάτι εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε! Και για να μην ξεκινήσουν τα κακά στόματα να λένε, ο ΣΚΑΙ με τον Σάκη και το project είναι μια χαρά και η συνεργασία συνεχίζεται κανονικά παρά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει. Σκληρός ο ανταγωνισμός φέτος και το γνωρίζουν όλοι... Ειδικά στην πρωινή και prime time ζώνη..