X-Factor: «Σε αυτές τις καρέκλες βρίσκεται ο νικητής» - Η τελική τετράδα του Χρήστου Μάστορα

Ξεκινούν τα συναρπαστικά live!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor: «Σε αυτές τις καρέκλες βρίσκεται ο νικητής» - Η τελική τετράδα του Χρήστου Μάστορα

Την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο X-Factor, ξεκινούν τα συναρπαστικά live, καθώς στο επεισόδιο της Πέμπτης 12/5 ο Χρήστος Μάστορας, μπορεί να αγχώθηκε καθώς κλήθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους δικούς του διαγωνιζόμενους, ωστόσο έπειτα από ένα Chair Challenge με αγωνία, ανατροπές και εκπλήξεις, αποφάσισε να προχωρήσει στα live με τους Κωνσταντίνο Ντάσιο, Κατερίνα Λαζαρίδου, Αριστέα Αλεξανδράκη και Borek.

Η ομάδα του Χρήστου Μάστορα

Με τους τέσσερις διαγωνιζόμενους από την ομάδα του, συμπληρώνεται η λίστα των 16 φιναλίστ που ξεχώρισαν με το ταλέντο και το πάθος τους για τη μουσική ώστε να περάσουν στα live του «X-Factor». Οι 4 επιλογές του τραγουδιστή που μάγεψαν και κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν οι:

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος που ερμήνευσε με δυναμισμό το «Rock 'n' roll στο κρεβάτι» του Παύλου Σιδηρόπουλου:

Η Κατερίνα Λαζαρίδου που μάγεψε με το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ» της Ελένης Τσαλιγοπούλου:

Η Αριστέα Αλεξανδράκη που ερμήνευσε με εκρηκτικό ταμπεραμέντο το «River» της Bishop Briggs:

Και τέλος ο Borek που έδωσε τον ρυθμό με το «Όταν σ’ είχα πρωτοδεί» των Professional Sinnerz:

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της η Μαρίζα Ρίζου - Τι συνέβη;

Το βράδυ της Πέμπτης 12/5, οι ερμηνείες στο X-factor ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να κατακτήσουν μία από τις τέσσερις καρέκλες. Στην σκηνή ανέβηκε και η Ελπίδα Ασλανίδου ερμηνεύοντας το «She used to be mine», με τη Μαρίζα Ρίζου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η νεαρή διαγωνιζόμενη καθήλωσε με την ερμηνεία της αποσπώντας το χειροκρότημα τόσο της κριτικής επιτροπής όσο και των συμπαικτών της. «Ξέρεις γιατί κλαίω; Βλέπω τον εαυτό μου για αυτό συγκινήθηκα, βλέπω ένα πλάσμα απίστευτο και αυτή τη δύναμη την καταλαβαίνω».

Και πρόσθεσε: «Σε καταλαβαίνω που βγάζεις αυτόν τον ήχο, είναι μεγάλο ''όπλο'' αυτή η φωνή και αυτή η ψυχή και αυτή η γλύκα. Αυτό είναι γυναίκα», ενώ παράλληλα ο Στέλιος Ρόκκος «έτρεχε» να της δώσει χαρτομάντιλο.