Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος παραδίνεται στην αστυνομία

Όλα όσα θα δούμε σήμερα 16/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος παραδίνεται στην αστυνομία

Τη Δευτέρα 16/5, στη σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, ο Μάνος, αφού βρέθηκε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, η απόγνωση του συνεχίζεται και παίρνει μία απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω. Η Τραβιάτα ανακαλύπτει το μυστικό της Πελαγίας και του Πάρη, ενώ ο Πιπερόπουλος και η Σκορδίλω αλληλο-απειλούνται.

Τι θα δούμε σήμερα (16/5) στη σειρά Σε ξένα χέρια

Επεισόδιο 147

Ο Μάνος, σε μια στιγμή απόγνωσης, αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία. Η Διώνη στο σπίτι έχει να αντιμετωπίσει την σκληρότητα της Ντάντω. Ο Πάρης με την Πελαγία προσπαθούν να ανακαλύψουν τα αισθήματά τους, την ώρα που η Τραβιάτα μαθαίνει ότι είναι μαζί.

Ο Πιπερόπουλος απειλεί τη Σκορδίλω που τον απειλεί με φωτογραφίες ληγμένων προϊόντων. Ο Φεγκούδης αντιδρά στην κίνηση του Μάνου, αλλά μαζί με τη βοήθεια της Σούλας και του Χρύσανθου ο Μάνος τον πείθει ότι είναι το σωστό. Τι θα ζητήσει ο Μάνος από τον πατέρα του ως βοήθεια την ώρα που παραδίνεται;

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη 17/5 και την Τετάρτη 18/5

Επεισόδιο 148

Ο Μάνος δίνει κατάθεση αποφασισμένος να αναλάβει τις ευθύνες του. Στο πλευρό του παραμένει σταθερά ο Χρύσανθος και η Μαριτίνα. Η Τόνια προσπαθεί να ξεπεράσει τα τραύματά της και να αφοσιωθεί στον Μπάμπη, όσο η Σούλα και ο Φεγκούδης παλεύουν να γεφυρώσουν χάσματα και να γιατρέψουν πληγές.

Στο μεταξύ, η Πελαγία και ο Πάρης βρίσκονται σε κρυφό ραντεβού και αναθερμαίνουν τη σχέση τους. Ενώ η Τραβιάτα ψάχνει απεγνωσμένα να τους εντοπίσει, η Διώνη πασχίζει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ζωής της. Η Σκορδίλω συναντιέται με τον Πιπερόπουλο και το κλίμα μυρίζει μπαρούτι.

Επεισόδιο 149

Η αποκάλυψη της Σκορδίλως για το συμβόλαιο με τον Φεγκούδη κάνει έξαλλο τον Πιπερόπουλο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους, ενώ ο Μάνος περιμένει με αγωνία να μάθει αν η Τόνια θα δεχτεί το δαχτυλίδι.

Η Τόνια βρίσκει δουλειά στην Κρήτη και αποφασίζει να φύγει με το παιδί, ενώ ο Πάρης και η Πελαγία βρίσκονται την λάθος ώρα στο λάθος σημείο. Τι επιφυλάσσει το μέλλον για τον Φεγκούδη και τη Σούλα; Θα προλάβει ο Μάνος την Τόνια πριν εκείνη φύγει; Και τέλος, ποια θα είναι η απόφαση του ανακριτή για τον Μάνο;