Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος είναι ζωντανός νεκρός - Καμία κατανόηση από την Τόνια

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής 13/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε Ξένα Χέρια: Ο Μάνος είναι ζωντανός νεκρός - Καμία κατανόηση από την Τόνια

Oι εξελίξεις για τη σειρά Σε ξένα χέρια αναμένεται να είναι καταιγιστικές στο επεισόδιο της Παρασκευής 13/5 καθώς ο Μάνος έχει ήδη αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό στην Τόνια για το παιδί της και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου.

Η Τόνια έχει θυμώσει τόσο με την εγωκεντρική απόφαση του Μάνου που είναι διατεθειμένη να κόψει κάθε επαφή, γεγονός που αφήνει τον Μάνο ράκος.

Οι εξελίξεις της σειράς Σε ξένα χέρια για την Παρασκευή 13/5

Επεισόδιο 146

Ο Μάνος είναι ψυχικά ράκος, η Τόνια του μιλάει με τα πιο σκληρά λόγια και δεν δείχνει καμιά κατανόηση στις απαράδεκτες πράξεις του. Ο Μάνος την εκλιπαρεί να τον συγχωρέσει, αλλά η Τόνια δεν πιστεύει τη μεταμέλειά του. Δεν θα του συγχωρέσει πότε, που της στέρησε τόσο καιρό το παιδί της, για το προσωπικό του συμφέρον.

Ο Φεγκούδης αποφασίζει να πει ψέματα στις αστυνομικές αρχές και ρίχνει πάνω του όλο το φταίξιμο. Ομολογεί στην αστυνομία ότι αυτός βρήκε το μωρό στο πάρκο, για να μην οδηγηθεί ο Μάνος στη φυλακή.

Η αστυνομία προχωράει στη σύλληψη του Φεγκούδη. Η υπόθεση του Μπάμπη προκαλεί το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και παίρνει μεγάλη δημοσιότητα.

Ο Πιπερόπουλος εκμεταλλευόμενος τις καταστάσεις, αρχίζει να ενορχηστρώνει την οικονομική κατάρρευση της «Φεγκούδης Snacks».

Τι θα δούμε τη Δευτέρα 16/5 στη σειρά «Σε ξένα χέρια»

Ο Μάνος, σε μια στιγμή απόγνωσης, αποφασίζει να παραδοθεί στην αστυνομία. Η Διώνη στο σπίτι έχει να αντιμετωπίσει την σκληρότητα της Ντάντω.

Ο Πάρης με την Πελαγία προσπαθούν να ανακαλύψουν τα αισθήματά τους, την ώρα που η Τραβιάτα μαθαίνει ότι είναι μαζί. Ο Πιπερόπουλος απειλεί τη Σκορδίλω που τον απειλεί με φωτογραφίες ληγμένων προϊόντων.

Ο Φεγκούδης αντιδρά στην κίνηση του Μάνου, αλλά μαζί με τη βοήθεια της Σούλας και του Χρύσανθου ο Μάνος τον πείθει ότι είναι το σωστό. Τι θα ζητήσει ο Μάνος από τον πατέρα του ως βοήθεια την ώρα που παραδίνεται;

Σε ξένα χέρια