Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τελειωτικό χτύπημα για τον Ακύλα - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Όλα όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα 23-26/5 στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Έρχεται το τελειωτικό χτύπημα για τον Ακύλα - Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Τα πάνω κάτω έρχονται στο Διαφάνι για ακόμα μία φορά, καθώς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι ήρως συσπειρώνονται απέναντι στο κοινό εχθρό τον Ακύλα Μεγαρίτη, όμως εκείνος δεν είναι έτοιμος να παρατήσει ακόμα τα όπλα. Ενώ η κόρη του, Κορίνα είναι εκείνη που θα του δώσει τη χαριστική βολή.

Τι θα δούμε την επομένη εβδομάδα 23-26/5 στις Άγριες Μέλισσες

Δευτέρα 23 Μαΐου

Ο Νικηφόρος κι ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια της Ρένας, καταφέρνουν με οικονομικό αντάλλαγμα να πείσουν τον Ξανθό ν’ απομακρύνει τον Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας, η Μυρσίνη κι ο Μελέτης ανακαλύπτουν ανήσυχοι το σχέδιο των αγοριών και προσπαθούν να τους αποτρέψουν.

Ο Ζάχος συναντά τον Ντούνια με σκοπό να απελευθερώσει τον Πέτρο. Το χωριό συγκεντρώνεται, ξανά, για να εμποδίσει να στηθεί το εργοτάξιο του Ακύλα, αλλά ο Λάμπρος με την Ελένη παίρνουν μια απόφαση που θα τους εκπλήξει όλους. Ο Μπάμπης θα βρεθεί μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο, εξαιτίας της σχέσης του με την Κορίνα.

Τρίτη 24 Μαΐου

Μετά την ανακάλυψη του Κωνσταντή, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αποφασίζουν να αποκαλύψουν την επανασύνδεσή τους, στα αδέλφια τους. Ο Ξανθός αρχίζει το ξήλωμα του Ακύλα απ’ το έργο του αεροδρομίου. Ο Δούκας ανησυχεί για την εμπλοκή του Νικηφόρου με τον Ξανθό και ψάχνει στοιχεία για τον μυστηριώδη άντρα της ΚΥΠ.

Η Ουρανία κι ο Κυριάκος βλέπουν να ματαιώνονται τα σχέδιά τους για την Αμερική, μετά τις περιπέτειες του Μπάμπη με τον Ακύλα. Ο Λάμπρος θα δεχτεί μια απρόσμενη πρόταση απ’ την Αιμιλία, ενώ ο Ζάχος καταφέρνει να κάνει ειρήνη με την Ελένη. Ο Ακύλας βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να χωρίσει ο Μπάμπης με την Κορίνα, που θα τους αναστατώσει όλους.

Τετάρτη 25 Μαΐου

Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό, ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός, όμως, είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδελφό του.

Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα. Ο Μπάμπης αποφασίζει,
όμως, να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους.

Πέμπτη 26 Μαΐου

Ο Μπάμπης με την Κορίνα το σκάνε απ’ το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά, όσο και στο χωριό, επικρατεί αναστάτωση. Ο Λάμπρος με την Ασημίνα ζητάνε τη βοήθεια του Κουρτέση για να απελευθερωθεί ο Πέτρος.

Ο Ξανθός ακυρώνει τη συμφωνία με τον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή χωρίς να τους αποκαλύψει πως τους ξεσκέπασε, αλλά τα δυο αδέλφια θα ζητήσουν επίμονα συνάντηση μαζί του. Ο Ακύλας μαθαίνει για τη φυγή της κόρης του και η κατάσταση ξεφεύγει. Ο Λάμπρος θα έχει μια παράξενη συνάντηση με τον Δούκα, ενώ ο Ξανθός ανοίγει τα χαρτιά του…

Σούπερ αποκλειστικό: Ακύλας και Κυριάκος σκοτώνονται στο ξύλο

Η Κορίνα με τον Μπάμπη αποφασίζουν να το σκάσουν από το Διαφάνι για να ζήσουν τον έρωτά τους, αλλά ο Ακύλας δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Αφού βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν το νεαρό ζευγάρι, στη συνέχεια πάει να βρει τον Κυριάκο με τον οποίο σκοτώνονται στο ξύλο! Το TV24 έχει καρέ-καρέ το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις Άγριες Μέλισσες.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που η Κορίνα, κόντρα στην επιθυμία του άντρα της, ανακοινώνει στον πατέρα της πως παίρνει διαζύγιο με τον Μελέτη και εκείνη από την πρώτη στιγμή ρίχνει όλη της την προσοχή στον παράνομο δεσμό της με τον Μπάμπη. Μέχρι που ο Ακύλας ανακαλύπτει πως η μοναχοκόρη του και μεγάλη του αδυναμία έχει δεσμό με τον γιο του Βαμβακά και έξαλλος ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης για να απομακρύνει τον νεαρό από την Κορίνα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η Κορίνα με τον Μελέτη είναι αποφασισμένοι να χωρίσουν, παρά τις αντιδράσεις του Ακύλα, που θεωρεί ντροπή ένα διαζύγιο και πόσω μάλλον μέσα στην ίδια του την οικογένεια. Ομως, η αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρη του τον κάνει να υποψιάζεται πως κάτι νέο υπάρχει στη ζωή της και έτσι δίνει εντολή στα τσιράκια του να την παρακολουθούν στενά: «Θέλω να μάθετε πού πηγαίνει, με ποιον μιλάει, τι κάνει! Ολα! Τα πάντα! Και προσοχή μη σας καταλάβει».

Ομως, σε μια ακόμα κρυφή τους συνάντηση, ο Μπάμπης με την Κορίνα υποψιάζονται πως τους παρακολουθούν και προσπαθούν να στρέψουν την προσοχή αλλού, φοβούμενοι μην αποκαλυφθεί η σχέση τους πριν το διαζύγιο. Ο Ακύλας ενημερώνεται για τον κρυφό δεσμό της κόρης του με τον Μπάμπη και δίνει εντολή εξόντωσης για τον νεαρό: «Δώστε ένα γερό μάθημα στον αλήτη που τόλμησε να γυρίσει να κοιτάξει την κόρη μου».

Οι άντρες του Μεγαρίτη βρίσκουν τον Μπάμπη και αρχίζουν να τον χτυπάνε ανελέητα απειλώντας τον να μείνει μακριά από την Κορίνα και ο νεαρός καταλαβαίνει πως βρίσκεται μπροστά σ’ έναν θανάσιμο κίνδυνο εξαιτίας της νέας του σχέσης.

Αργότερα εκείνος αιμόφυρτος πηγαίνει στο σπίτι του και η Ουρανία με τον Κυριάκο τον βλέπουν σοκαρισμένοι μέσα στα αίματα: «Τι χάλια είναι αυτά; Ποιος στο έκανε αυτό;», ρωτάει με αγωνία η Ουρανία και εκείνος της απαντάει: «Μου την έπεσαν τα τσιράκια του Ακύλα». Ο Κυριάκος θυμώνει: «Γιατί; Μπάμπη, μίλα γιατί δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει». Και εκείνος τους ομολογεί: «Ηρέμησε, ρε πατέρα! Εμαθε για μένα και την Κορίνα… Οτι έχουμε, τέλος πάντων, είμαστε μαζί». Ο Κυριάκος δεν μπορεί να πιστέψει όσα ακούει: «Καλά το είχα καταλάβει πως τραβιέσαι με την κόρη τού Μεγαρίτη! Σε είχα προειδοποιήσει να μείνεις μακριά της! Ρε, έχεις καταλάβει τι κάνεις; Πού έχεις μπλέξει;», του φωνάζει και παράλληλα μαζί με την Ουρανία ματαιώνουν τα σχέδιά τους για να πάνε στην Αμερική.

Άγριες Μέλισσες Ακύλας και Κυριάκος σκοτώνονται στο ξύλο

Μπάμπης & Κορίνα το σκάνε από το Διαφάνι των Άγριων Μελισσών

Το σχέδιο του Ακύλα όμως για τον Μπάμπη δεν είναι μόνο να τον χτυπήσει για να τον προειδοποιήσει να μείνει μακριά από την κόρη του, αλλά και να τον σκοτώσει προκειμένου να είναι σίγουρος πως δεν θα την πλησιάσει ποτέ ξανά.

Παράλληλα, όμως, έχει και για εκείνη σχέδια: Να τη στείλει στο εξωτερικό, φέρνοντας αναστάτωση και αντιδράσεις στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Μεγαρίτη: «Εχεις τρελαθεί που θα στείλεις την κόρη μου στο εξωτερικό! Η Κορίνα θα μείνει εδώ μαζί μου, πάει και τελείωσε», του τονίζει η Ζωή, αλλά εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Η Κορίνα θα φύγει και η απόφασή μου δεν αλλάζει! Και κοίτα μην κάνεις το ίδιο λάθος που έκανες τότε και με τον γιο σου γιατί ξέρεις ότι έχω τα μέσα να τη βρω όπου κι αν πάει».

Η Κορίνα, αναστατωμένη με τα σχέδια του πατέρα της αλλά και με το ξύλο που έφαγε ο Μπάμπης, ανησυχεί για το τι θα συμβεί στο μέλλον, ενώ αρχίζει πια να βλέπει το πραγματικό πρόσωπο του πατέρα της. «Πάμε να φύγουμε μακριά απ’ όλους! Θα ζήσουμε τον έρωτά μας και κανείς δεν θα μας χωρίσει ποτέ», προτείνει ο Μπάμπης στην Κορίνα και εκείνη, αν και στην αρχή διαφωνεί, στη συνέχεια δέχεται την πρότασή του, ενώ για το εξωτερικό φεύγει και άλλο ζευγάρι της σειράς.

Ο νεαρός ανακοινώνει τα νέα στην οικογένειά του αιφνιδιάζοντάς τους. Αργά το βράδυ, το ζευγάρι το σκάει από το Διαφάνι και τόσο στα σπίτια των Μεγαρίτη και Βαμβακά όσο και στο χωριό επικρατεί αναστάτωση. Ο Ακύλας εξοργισμένος απειλεί τους πάντες, ενώ όταν βλέπει τον Κυριάκο στο καφενείο ορμάει πάνω του: «Βαμβακλά, λέγε πού την πήγε την κόρη μου αυτός ο αλήτης ο γιος σου», και αρχίζει να του ρίχνει μπουνιές, ενώ ο Κυριάκος ανταποδίδει: «Κάτω τα βρόμόχερά σου από πάνω μου, ρε κάθαρμα! Μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον γιο μου γιατί θα σε θάψω» και το ξύλο παίρνει άγριες διαθέσεις, ενώ όλοι στο καφενείο έχουν παγώσει στη θέα και προσπαθούν να τους χωρίσουν. «Αυτό δεν θα μείνει έτσι ατιμώρητο! Θα τους βρω και αλίμονο τότε τι θα πάθει ο γιος σου», απειλεί ο Ακύλας και φεύγει.