Μεγάλο πάρτι στην ΕΡΤ - Ρίχνει αυλαία το «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια

Όλα όσα θα δούμε απόψε το βράδυ 20/5

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλο πάρτι στην ΕΡΤ - Ρίχνει αυλαία το «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια

Αυλαία ρίχνει το «Δυνατά» του Κωστή Μαραβέγια - όσο εκείνος βρίσκεται στο Φεστιβάλ Καννών - και ετοιμάζεται ένα καλοκαιρινό πάρτυ που θα κάνει τα μηχανάκια της AGB να πάρουν φωτιά. Αυτή την Παρασκευή 20/5 ο γνωστός τραγουδιστής θα υποδεχθεί συναδέλφους του και θα μας κάνει να ανυπομονούμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Αυλαία ρίχνει το Δυνατά του Κωστή Μαραβέγια

Ο Ορέστης Τζιόβας, η Εβελίνα Νικόλιζα, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Ιλένια Ουίλιαμς, η Τραϊάνα Ανανία, ο Δημήτρης Κανέλλος, η Κλεονίκη Δεμίρη, το συγκρότημα «The Swingin’ Cats» και η «Sofita and the Blue Sisters» με την μπάντα τους θα είναι στο τελευταίο αυτό πάρτι.

Η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μάς θυμίζουν πως «Όλα μοιάζουν καλοκαίρι».

Ο Ορέστης Τζιόβας μάς ταξιδεύει στο Αιγαίο με τις μουσικές επιλογές του, η Ιλένια Ουίλιαμς κρατάει το «Λιωμένο παγωτό» στο χέρι, ενώ η Τραϊάνα Ανανία με την εκρηκτική παρουσία της, τραγουδά «Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα» θυμίζοντάς μας πως το καλοκαίρι είναι εδώ…

Στη συνέχεια της βραδιάς, ο Δημήτρης Κανέλλος και η Κλεονίκη Δεμίρη φέρνουν μια πιο νοσταλγική διάθεση, ερμηνεύοντας εξαιρετικά πιο παλιές επιτυχίες που άφησαν εποχή… φυσικά με καλοκαιρινή διάθεση και πολλή ενέργεια!

Το συγκρότημα «Τhe Swingin’ Cats» με frontman τον εξαιρετικό μουσικό Γιώργο Ζερβό, που έχουν ξεχωρίσει για τη ρετρό αισθητική και τις διασκευές τους, απογειώνει τη διάθεση μέσα από ξέφρενες swing και rock n’ roll μελωδίες!

Ένα μουσικοχορευτικό δρώμενο μάς χαρίζουν σε ένα άκρως εντυπωσιακό happening οι «Sofita & Τhe Blue Sisters» με την μπάντα τους.

Το πλοίο δένει στο «Λιμάνι της καρδιάς» των τηλεθεατών που αγκάλιασαν την εκπομπή και η βραδιά κλείνει με την υπόσχεση πως έρχεται ένα μαγικό καλοκαίρι.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα

Το πρωί της Παρασκευής 13/5 έδωσε συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ο Κωστής Μαραβέγιας. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τέλος της εκπομπής του «Δυνατά», αλλά και νέα του επαγγελματικά βήματα. Στην συνέχεια τόνισε πως θα ήθελε να γίνει μπαμπάς, ενώ μοιράστηκε και το ευτράπελο λίγο πριν παντρευτεί την αγαπημένη του, Τόνια Σωτηροπούλου (δείτε εδώ πως της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της).

«Ήταν πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή Δυνατά. Στην αρχή, είχα λίγο άγχος γιατί είχε πολλές κάμερες. Ο ρόλος μου ήταν πολλαπλός και πιο απαιτητικός. Στην πορεία της εκπομπής αισθάνθηκα άνετα και αυτό που κέρδισα περισσότερο από όλα ήταν, η αγάπη μου για όλους τους συνάδελφους που γνώρισα. Η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επομένη σεζόν.

Κάνω συζητήσεις για άλλες εκπομπές. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος, το ταξίδι και το εξωτερικό γύρισμα. Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά δίνω την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πλατό σε καθημερινή βάση. Για την επομένη σεζόν υπάρχουν σχέδια και συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, άλλα είναι νωρίς ακόμα», είπε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

Και συνέχιεσε: «Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Μου έχει μείνει από παλιά αυτό. Επειδή έχω σπουδάσει μαθηματικά και στατιστική, παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης και βρίσκω ενδιαφέρον στο πώς εξελίσσονται.

Η τηλεόραση έχει χάσει ένα μέρος του κοινού της, επειδή αυτό έχει στραφεί στις πλατφόρμες. Την πρωτοχρονιά κάναμε 14% τηλεθέαση και χάρηκα πολύ. Έχουμε κάνει και χαμηλότερα νούμερα. Θέλει όμως μία ισορροπία, ένα μέτρο. Οι εκπομπές πρέπει να έχουν απήχηση, άλλα δεν πρέπει οι συντελεστές τους να γίνονται “όμηροι”».

Ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στη μουσική και στους διαχωρισμούς που γίνονται κατά καιρούς: «Δεν υφίσταται διαχωρισμός ανάμεσα σε έντεχνους και εμπορικούς καλλιτέχνες. Ο μουσικός κώδικας είναι σχεδόν ίδιος. Πρέπει με ένα τρόπο το έντεχνο να πάρει από την ποπ την εξωστρέφεια και η ποπ να πάρει στοιχεία από το έντεχνο. Θα συνεργαζόμουν με κάποιον αμιγώς ποπ η λαϊκό καλλιτέχνη αν υπήρχε το σωστό πλαίσιο. δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες και να χαρακτηρίζω».

Ενώ στη συνέχεια μίλησε για την σύζυγό του, Τόνια Σωτηροπούλου: «Καμιά φορά οι τίτλοι που γράφονται για έμενα και τη σύζυγο μου, Τόνια Σωτηροπούλου, είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αυτό δεν με ενοχλεί, όμως δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάπου. Είναι κατανοητό να θέλει να μάθει κάποιος πράγματα για κάποιον που θαυμάζει, ακόμα και από κουτσομπολιό. Καμία φορά όμως αυτό περνάει το όριο.

Λίγο πριν το γάμο μου, με πήρε τηλέφωνο μία φίλη μου να με ρωτήσει κάτι για μουσική. Είχε ξεχάσει ότι παντρεύομαι. Ο γάμος μας με την Τόνια ήταν τόσο αυτοσχέδιος, που δεν του δώσαμε μία επική διάσταση. Ήταν ένα πάρτι μεταξύ μας. Θέλω να γίνω μπαμπάς και το βλέπω σαν εικόνα στο μέλλον. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Δεν με νοιάζει να είμαι χαζομπαμπάς. Θέλω να είμαι κάλος μπαμπάς και η προτεραιότητα μου να είναι τα παιδιά μου».

Τέλος, ο Κωστής Μαραβέγιας αναφέρθηκε στις διατροφικές συνήθειές του, και στο νέο μουσικό βήμα του: «Τα τρία τελευταία χρόνια έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες. Δεν πίνω καθόλου αλκοόλ, είμαι vegan και μπορώ να πω ότι έχει βελτιωθεί η ζωή μου σε πολλαπλά επίπεδα. Ετοιμάζω πολλές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα».