The masked singer: Το πρόσωπο πίσω από το Pop Corn αποκαλύφθηκε και οι Dedectives έμειναν με το στόμα "ανοιχτό"

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The masked singer: Το πρόσωπο πίσω από το Pop Corn αποκαλύφθηκε και οι Dedectives έμειναν με το στόμα

Άλλη μια εκπομπή του «The masked singer» έφτασε στο τέλος της μετά από την επεισοδιακή εμφάνιση του Cyber Girl όπου κατάφερε να ξεσηκώσει τους Dedectives. Ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς έπρεπε να ανακοινώσει την μάσκα η οποία έπρεπε να αποχωρήσει.

Συγκεκριμένα, στο τέλος των εμφανίσεων το κοινό που βρισκόταν στο πλατό του The Masked Singer και βεβαίως οι τέσσερις detectives ψήφισαν τις αγαπημένες τους συμμετοχές. Ωστόσο, η μάσκα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν το ποπ κορν που τελικά ήταν ο Χρήστος Χολίδης, αφήνοντας με ανοιχτό το στόμα τους πάντες.

Η μάσκα που αποχώρησε από το The masked singer

«Αν ο Χολίδης τραγουδάει έτσι...» - Τον «κάρφωσε» ο Σάκης Ρουβάς στον αέρα του The Masked Singer

Το βράδυ της Πέμπτης 28/4, στη σκηνή του «The Masked Singer», λίγο μετά την εμφάνιση της Μαργαρίτας, παρουσιάστηκε και το Ποπ Κόρν που είχε ως στόχο για ακόμα μία φορά να μπερδέψει τους κριτές. Αυτό το κατάφερε επιλέγοντας να τραγουδήσει το «Don’t Care About Us» του Michael Jackson, χαρίζοντας μια διαφορετική ερμηνεία.

Με το πέρας του τραγουδιού, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φόρεσαν κορώνα στο κεφάλι τους, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζουν ποιος βρίσκεται πίσω από την μάσκα, δηλώνοντας πως είναι ο Χρήστος Χολίδης. Μάλιστα όταν έφερε και φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη, η Ελισάβετ ήταν σχεδόν σίγουρη για τον τραγουδιστή λέγοντας πως πρώτη φορά εμφανίστηκε στην εκπομπή της.

Τότε ήταν που ο Σάκης Ρουβάς πέταξε το καρφί του, προς τον συνάδελφό του. «Αν ο Χρήστος Χολίδης τραγουδά έτσι Michael Jackson, να αλλάξει αύριο καριέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά και όλοι έμειναν παγωτό.