Masterchef 6: Δεν ήξεραν τι τους περίμενε - Ξεκίνησε η τρίτη φάση των τελικών

Με δύο φιναλίστ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: Δεν ήξεραν τι τους περίμενε - Ξεκίνησε η τρίτη φάση των τελικών

Ο μεγάλος τελικός του Masterchef 6 είναι πάρα πολύ κοντά και μετά την αποχώρηση βόμβα στη δεύτερη φάση, οι δύο φιναλίστ του έμειναν στο show, το βράδυ της Τετάρτης 1/6 ήρθαν αντιμέτωποι με τη επόμενη δοκιμασία.

Μεταφερόμενοι σε έναν χώρο του Σταύρος Νιάρχος, η Πόπη και ο Παναγιώτης με μεγάλο ενθουσιασμό άκουσαν πως θα πρέπει να βγάλουν 3 πιάτα σε μια δοκιμασία αντιγραφής. Πιο αναλυτικά, το πρώτο ήταν σαλιγκάρι της θάλασσας, το δεύτερο ένας τραγανός ηλίανθος με μπακαλιάρο, σάλτσα από βανίλιες, ελληνικό χαβιάρι και μία σαλάτα εποχής ενώ το τρίτο ήταν ένας μπάμπουρας.

Οι δοκιμασίες στη τρίτη φάση του τελικού στο Μasterchef 6

Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή της Μπεζαντέ

Σε λίγες μέρες θα έχει γίνει γνωστό το όνομα του μεγάλου νικητή του MasterChef, του πιο άξιου και ταλαντούχου μάγειρα, σύμφωνα πάντα με τους κριτές του κορυφαίου πρότζεκτ που έχει μυήσει τα τελευταία χρόνια χιλιάδες Ελληνες στην υψηλή γαστρονομία (δείτε εδώ πότε θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό).

Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού δεν είναι άλλοι από τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ. Και μπορεί πολλοί να περίμεναν να δουν τον Παναγιώτη σε αυτή τη θέση, ωστόσο η Καλλιόπη ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη καθώς αποτελούσε και την πιο αγαπημένη παίκτρια του κοινού (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter).