Elif: Η Ελίφ δυσκολεύεται να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της

Οι εξελίξεις της σειράς για την Πέμπτη 2/6

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Elif: Η Ελίφ δυσκολεύεται να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της

Οι εξελίξεις για την αγαπημένη σειρά του κοινού Elif θα είναι συνταρακτικές στο επεισόδιο της Πέμπτης 2/6 με την Ελίφ να μην μπορεί να παραδεχτεί πως η Μελέκ είναι μητέρα της. Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο επεισόδιο η οικογένεια Χακτανίρ βρέθηκε στο νοσοκομείο και περίμενε την Κιγιμέτ να βγει από το χειρουργείο.

Όλοι είναι πολύ λυπημένοι και φοβούνται μήπως δεν τα καταφέρει, ο Μαχίρ όμως αποφασίζει να εμφανιστεί μπροστά τους. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου της Κιγιμέτ υπάρχει μια άσχημη εξέλιξη, που τους τρομάζει όλους...

Οι εξελίξεις της Ελίφ για το επεισόδιο της Πέμπτης 2/6

Ο Σαφάκ νιώθει ένοχές επειδή δεν μπόρεσε να πάει τον Εμιρχάν στον αγώνα. Μαθαίνει όμως, παρά τις προσπάθειες της Λεμάν για το αντίθετο, ότι ο μικρός πήγε στον αγώνα με τον Τουφάν. Ο Σαφάκ όμως δεν μπορεί να πει κουβέντα γιατί ο Εμιρχάν είναι χαρούμενος επειδή πήγε στον αγώνα. Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ πριν τη δίκη της για να την παρηγορήσει.

Κιγχμέτ

Της μιλάει και για έναν δικηγόρο, που θέλει να προσλάβει για να τη βοηθήσει. Η Ελίφ δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της γιατί φοβάται την Κιγιμέτ και είναι πολύ λυπημένη.

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αντιλαμβάνονται τη θλίψη της μικρούλας και προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι. Όμως τα αδέλφια εξακολουθούν να πιστεύουν πως η Μελέκ είναι ένοχη. Στη φυλακή, η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες με τις άλλες κρατούμενες. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή.

Ο Μαχίρ νιώθει διχασμένος ανάμεσα στις ενοχές που έχει για το ατύχημα της μητέρας του αλλά και για την κατάσταση της Μελέκ.

Η επιστροφή της Ελιφ στον Star μετά το κόψιμο της

Τα πάνω κάτω φαίνεται πως έχουν έρθει τον τελευταίο καιρό στο STAR μιας και το κανάλι αποφάσισε να κόψει ξαφνικά τη σειρά «Elif» και στη θέση της να βάλει τα «Τρία Μίλια». Η κίνηση αυτή δεν άρεσε στο τηλεοπτικό κοινό καθώς παρόλο που το τουρκικό σίριαλ σημείωνε χαμηλή τηλεθέαση, είχε καθιερωθεί στον κόσμο.

Τα δεδομένα βέβαια φαίνεται πως αλλάζουν καθώς το κανάλι της Κηφισιάς αποφάσισε να επαναφέρει την τουρκική σειρά.

Δείτε όλες τις πληροφορίες στο TV24