Από το Mega στο Open! - Πρωταγωνιστής από τη Γη της Ελιάς "χαιρετά" και πάει στο Κόκκινο Ποτάμι

Ένας ανατρεπτικός ρόλος

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από το Mega στο Open! - Πρωταγωνιστής από τη Γη της Ελιάς

Κάποιοι ηθοποιοί έρχονται, όπως η προσθήκη που ανακοινώθηκε στο Πάμε Δανάη, και άλλοι φεύγουν όπως θα παρακολουθήσουμε στη Γη της Ελιάς μιας και στη δεύτερη σεζόν όπως φαίνεται δεν θα έχουμε στην καθημερινή σειρά του Mega τον Μανώλη Κλωνάρη!

Από το Mega πάει στο Open

Ο 31χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε τον αρχηγό στον ελαιώνα των Βρεττάκων παίρνει μεταγραφή για το «Κόκκινο Ποτάμι»! Ο τηλεοπτικός Ανέστης λοιπόν θα πεθάνει με τραγικό τρόπο στη σειρά και δεν θα συνεχίσει στη δεύτερη σεζόν του MEGA, αλλά οι τηλεθεατές θα τον συναντήσουν στο «Κόκκινο Ποτάμι» στο Open..

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε τον ηθοποιό σε έναν ρόλο ανατρεπτικό καθώς η συνέχεια της σειράς εστιάζει στην περίοδο 1919-1924. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινά στη Θεσσαλονίκη, όπου θα δούμε τον ερχομό των πρώτων Πόντιων προσφύγων -που έχουν φύγει κυνηγημένοι- στην Ελλάδα.

Αποκλειστικό - Το τραγικό τέλος του Ανέστη

Όπως ήδη έχετε μάθει και μάλιστα διά στόματος Αντρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίες θα αναστατώσουν τη Μάνη. Ο ένας από αυτούς είναι του Δημήτρη, μιας και έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου, λόγω της δράσης που έχει αναπτύξει πίσω από την πλάτη του.

Την ίδια στιγμή, σε τεντωμένο σχοινί κινείται και η σχέση του με την Αθηνά, καθώς τη φτάνει στα όριά της με τους νέους σκληρούς εκβιασμούς. Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και για μια ακόμα φορά ο φύλακας άγγελός της, ο Ιάκωβος, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» την υπόθεση και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός.

Η δεύτερη λοιπόν δολοφονία είναι αυτή του Ανέστη. Ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους γύρω του και κυρίως στη Μαρίνα και την Ευτυχία. Παράλληλα όμως αρχίζει την παραβατική ζωή με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Ανέστης θα έχει κακό τέλος, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.