X-Factor highlights 5/6: Ο «σύγχρονος Νουρέγιεφ» Γεωργίου και οι σπόντες όλο νόημα του Μιχάλη Κουϊνέλη στον Ψινάκη

Χαμός στο χθεσινό live

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor highlights 5/6: Ο «σύγχρονος Νουρέγιεφ» Γεωργίου και οι σπόντες όλο νόημα του Μιχάλη Κουϊνέλη στον Ψινάκη

Την Κυριακή 5/6 παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας και στην συχνότητα του Mega, το 3ο live του νούμερο 1 μουσικού show, X - Factor και για ακόμη μία φορά μείναμε με άφωνοι με τις ερμηνείες των διαγωνιζόμενων αλλά και τις ατάκες της κριτικής επιτροπής με τον Ηλία Ψινάκη! Ο guest κριτής έκανε πάλι αισθητή την παρουσία του με τον μοναδικό του τρόπο, και αυτή τη φορά δεν τα "έβαλε" μαζί του η Μαρίνα Ρίζου αλλά ο Μιχάλης Κουϊνέλης!

Όσα παρακολουθήσαμε στο 3ο live του X- Factor

Οι χοροί του Ανδρέα Γεωργίου

Ομολογούμε πως κανείς δεν περίμενε και πόσο καλός χορευτής είναι και το απέδειξε στην σκηνή κάνοντας μία ανατρεπτική και άκρως φαντασμαγορική είσοδο χορεύοντας και τρελαίνοντας κοινό και κριτές. Ειδικότερα ο Μιχάλης Κουινέλης ενθουσιάστηκε τόσο που στο τέλος του φώναξε:

«Τι χορογραφία ήταν αυτή; Πώς τους έκανες όλους έτσι; Τους πετσόκοψες! Τύφλα να έχουν τα Μπολσόι!».

Ένα ηρεμιστικό στον Μιχάλη Κουϊνέλη...

Ο κριτής ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία του Μίλτου από την ομάδα του, που ξεσήκωσε όλο το πλατό, καθώς ο νεαρός διαγωνιζόμενος τραγούδησε Justin Bieber και πραγματικά ξεσήκωσε τους πάντες με τον μέντορά του να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του!

«Πω πω πω τύφλα να έχει ο Bieber. Άσε τον Bieber και πιάσε τη φτερούγα. Καταπληκτικός ο Μίλτος. Αυθόρμητα! Μόνοι σας! Πω πω δεν παίζεται αυτή η φωνή. Μόνοι σας το καταλαβαίνετε. Μίλτο μου δεν υπάρχει. Σήμερα ήσουν καταπληκτικός φίλε! Άρρωστος για πάντα! Μας αρρωσταίνεις όταν είσαι άρρωστος. Τρελαίνομαι όταν βλέπω τα παιδιά μου.»

Οι σπόντες του Ηλία Ψινάκη

Ο γνωστός μάνατζερ πάλι έκανε αισθητή την παρουσία του κάνοντας μία κριτική για τα νούμερα τα σόου, λέγοντας πως τα νούμερα είναι χαμηλά και εάν αντιληφθεί πως ευθύνεται ο ίδιος για αυτό θα αποχωρήσει.

«Να πω κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σας; Έχω κάνει κριτική και αυτοκριτική για αυτό που κάνουμε παρόλο που θα κάνει εγκεφαλικό ο διευθυντής του Mega ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Εγώ βλέπω τα πράγματα με άλλη σκοπιά. Νομίζω ότι έχει γίνει μία αδικία σε αυτό το σόου.

Και θα καταλήξω ότι φταίω εγώ . Αυτό το σόου είναι εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και δεν πάει καλά σε νούμερα. Άρα σημαίνει ότι κάτι λάθος κάνουμε, γιατί τα νούμερα αντικατοπτρίζουν εάν είναι κάτι καλό ή όχι.

Επειδή πάντα, όταν γίνεται κάτι, εξετάζω πού φταίω εγώ, σκέφτομαι εάν η παρουσία μου, ενός υπεραιωνόβιου, σε ένα σόου που είναι όλοι δεμένοι μεταξύ τους το κάνει βαρετό; Στην πρεμιέρα ήταν όλα πολύ καλά την επόμενη μέρα ήταν ένα πάρα πολύ βαρετό σόου. Μήπως η παρουσία μου σας έχει μπλοκάρει και απορυθμίσει; Μήπως φταίω εγώ; Γιατί ήταν βαρετό.»

Η ατάκα του Κουϊνέλη στον Ψινάκη περί «καβαλήματος»

Ο κριτής μεταξύ σοβαρού και αστείου φαίνεται να ενοχλήθηκε με τον Ηλία Ψινάκη καθώς πήρε τον λόγο την ώρα που μιλούσε και τότε ο Μιχάλης του απάντησε:

«Με “καβαλάτε” πάλι, κύριε Ψινάκη. Δεν μιλαώ γιατί αυτό το πράγμα ξέρω ότι είναι άσχημο να “καβαλιόμαστε” και ακούγεται και βγαίνει άσχημο έξω στον κόσμο. Για αυτό δεν μιλώ σήμερα γενικότερα, είμαι ήσυχος και προσπαθώ να μην μιλάω αν και έχω τόσα να πω, είμαι ένας αιώνιος ξενιστής με χιλιάδες απαντήσεις αλλά δεν θέλω να “καβαλαώ” κανένα».