Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αντιμέτωποι με όλο το Διαφάνι

Προχωράμε 3 μήνες μετά...

Άγριες Μέλισσες: Νικηφόρος και Κωνσταντής αντιμέτωποι με όλο το Διαφάνι
TV 06.06.2022 07:50
Από Πέννυ Μαστοράκου

Νέα εβδομάδα ξεκινά στις Άγριες Μέλισσες και φέρνει μαζί της νέες εξελίξεις και νέες καταστάσεις τη Δευτέρα 6/6, μιας και η ιστορία μας πάει τρεις μήνες μπροστά στο μικρό Διαφάνι. Οι εργασίες για το αεροδρόμιο φαίνεται πως καθυστερούν αρκετά την ώρα που ο Ακύλας (δείτε εδώ την συγκλονιστική ερμηνεία του που καθήλωσε το Twitter) θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη..

Μη χάσετε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Ο καιρός περνάει στο Διαφάνι, όμως, τα έργα του αεροδρομίου καθυστερούν. Ο Λάμπρος περνάει από επιτροπή για να πάρει τη θέση του πίσω, ενώ η Δρόσω ανησυχεί για την κατάσταση του Κωνσταντή. Ο Ακύλας ιδρύει το δικό του κόμμα, με μπροστάρη τον Λευτέρη. Ο Μπάμπης και η Κορίνα αποφασίζουν να φύγουν στην Κρήτη και η Πηνελόπη βρίσκει στον δρόμο της μια μάρτυρα που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

''Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες''

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 30/5 ο γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν παρέλειψαν φυσικά να τον ρωτήσουν για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί τις «Άγριες Μέλισσες».

«Θα κλάψετε πολύ στο τελευταίο επεισόδιο, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να σας πω. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό. Δηλαδή, εγώ διαβάζοντάς το, πραγματικά έκλαψα. Είναι εξαιρετικά συγκινητικό, όλα αυτά που συμβαίνουν», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τις Άγριες Μέλισσες και αποκάλυψε:

«Θα υπάρξει δικαίωση στα πράγματα στα οποία εσύ θεωρείς ότι πρέπει να γίνει και όλοι έχουμε ένα κοινό αισθητήριο. Αυτό μπορώ να σου πω μόνο». Όσο για το αν θα τιμωρηθούν οι κακοί στις Άγριες Μέλισσες, ο ηθοποιός είπε: «Σε ένα σίριαλ που η μυθοπλασία κινείται στα όρια της ανάγκης του κανονικού, είμαστε συνεπείς. Πάντα νικάει ο έρωτας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Δανάη Λουκάκη αποκαλύπτει λίγο πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών - «Αισθάνομαι ανασφάλεια ανεξάρτητα από...»

Αιματοχυσία στις Άγριες Μέλισσες: Νεκρός ο... - Σούπερ αποκλειστικό

Share