«Πέρασα κρίση ηλικίας αλλά...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Πρωτόπαππα

Το παράπονό της για τον Σασμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πέρασα κρίση ηλικίας αλλά...» - Η εξομολόγηση της Μαρίας Πρωτόπαππα

Το πρωί της Δευτέρας 6/6 η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκε με την Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day. Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς «Σασμός» - δείτε εδώ ποιοι πεθαίνουν στα επόμενα επεισόδια - μίλησε για την προσωπική της ζωή, ενώ εξέφρασε και ένα μεγάλο της παράπονο.

Το παράπονο της Μαρίας Πρωτόπαππα για τον Σασμό

«Νομίζω πως για τον Σασμό ξέρω λιγότερα από όσα ξέρουν οι τηλεθεατές! Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα spoiler. Δεν θέλει ο κόσμος να έχει περισσότερη περιέργεια;

Όταν ο τηλεθεατής δηλαδή βλέπει μια σειρά γιατί να ξέρει παρακάτω τι θα γίνει; Αναρωτιέμαι αν έχει αποτέλεσμα το να ξέρεις και να περιμένεις κάτι που έχεις ακούσει και αν είναι περισσότερο γαργαλιστικό», ανέφερε η ηθοποιός.

Και έπειτα αναφέρθηκε σε πιο προσωπικά της ζητήματα: «Για πολύ μεγάλο διάστημα τον τελευταίο καιρό δεν βάφομαι, φοράω ότι να ‘ναι με χρώματα και είμαι ένας κανονικός άνθρωπος ο οποίος τρέχει πάρα πολύ. Δεν προλαβαίνω να βαφτώ γιατί, αν βαφτώ το πρωί, θα ξεβαφτώ μόλις φτάσω στη δουλειά μου για να ξαναβαφτώ και μετά θα ξεβαφτώ για να ξαναβαφτώ στο θέατρο και θα… ξέβαφτω για να κοιμηθώ.

Οπότε αυτό δεν νομίζω πως είναι πολύ υγιεινό. Και έτσι όμως να μην ήταν νομίζω πως δεν θα είχε πολλή σημασία. Δεν με απασχολεί καθόλου η εξωτερική μου εικόνα. Νιώθω μια τρομερά μεγάλη απελευθέρωση που δεν ασχολούμαι με το πως θα έπρεπε να είμαι».

«Πέρασα κρίση ηλικία στα 22, στα 28, στα 31, στα 36, στα 43 και πάει λέγοντας. Μέσα μου πολύ έντονα νιώθω όταν βιολογικά γυρίζω σελίδα. Το νιώθω πεντακάθαρα και είναι σαν να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτομαι και αντιμετωπίζω τον εαυτό μου και την κοσμοθεωρία μου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση Αυγουστίδη και Πρωτόπαππα από τον Σασμό

Αναστάτωση επικράτησε τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε - δείτε το εδώ - και ανέφερε πως 3 κεντρικοί πρωταγωνιστές του Σασμού και συγκεκριμένα η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Πρωτόπαππα έχουν άλλα επαγγελματικά σχέδια τη νέα σεζόν και για αυτό αποχωρούν από τη σειρά μετά το φινάλε και δεν θα τους δούμε στον 2ο κύκλο.

Στο TiVi Σήριαλ ωστόσο αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια σχετικά με το ρόλο της Μαρίνας και του Αστέρη στη δεύτερη σεζόν που πρόκειται να είναι "βόμβα".

Θα ήταν αστείο να μη συνεχιστεί την επόμενη σεζόν η σειρά που κατάφερε να κλείσει όλους τους Ελληνες μέσα στο σπίτι. Καλά καταλάβατε, κυρίες μου και κύριοι...

Η βεντέτα των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων δεν θα λήξει σε λίγες ημέρες με τη δίκη του Αστέρη αλλά θα περάσει ακόμα από χίλια κύματα. Για να παρέλθει ο λεγόμενος «Σασμός» θα πρέπει να χυθεί αρκετό αίμα αλλά και να δημιουργηθεί νέα ζωή... Και όλα αυτά για να τα δούμε, θα πρέπει να περάσουμε ακόμα μία σεζόν μπροστά από τους δέκτες μας.

Τέλος, επειδή ακούστηκε πως πολλοί από τους πρωταγωνιστές (Ορφέας Αυγουστίδης και Μαρία Πρωτόπαππα) δεν θα συνεχίζουν καθώς έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο να παίξουν στον δεύτερο κύκλο του «Νησιού» της Βικτόριας Χίσλοπ, σας ενημερώνουμε πως οι ηθοποιοί αυτοί θα βρίσκονται σε δύο σειρές ταυτόχρονα. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που θα συμβαίνει αυτό.